Cadavrul unui bărbat din Bucureşti a fost descoperit pe un traseu din Bucegi

Un turist aflat, sâmbătă dimineaţă, în Munţii Bucegi a găsit cadavrul unei persoane pe un traseu montan din apropierea zonei Valea Cerbului, salvamontiştii intervenind pentru recuperarea trupului neînsufleţit.

RomaniaTV.net
18 aug. 2012, 12:11
Cadavrul unui bărbat din Bucureşti a fost descoperit pe un traseu din Bucegi

Salvatorii montani au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă dimineaţă, pentru recuperarea unui cadavru uman descoperit în Masivul Bucegi. Potrivit şefului Serviciului Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, trupul neînsufleţit a fost descoperit de un turist, pe traseul dintre Vârful Omu şi Poiana Coştilei, în apropiere de Valea Cerbului.

Gheorghe Haiduc a declarat că, din primele informaţii primite de salvamontişti, se pare că persoana decedată nu a căzut de pe stânci.

Din primele cercetări a rezultat că bărbatul este din Bucureşti şi era un cunoscător al muntelui, el fiind echipat corespunzător pentru drumeţii montane. În urma primelor verificări, jandarmii au stabilit că bărbatul a fost văzul ultima dată vineri seară, când a plecat de la Cabana Vârful Omu, intenţionând să coboare spre Buşteni.

Maiorul Leonard Dragomirescu a precizat că, cel mai probabil, bărbatul a căzut şi s-a lovit, el având o plagă în zona capului, însă cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei, care va fi efectuată de Serviciul de Medicină Legală din Buşteni.