Cadavrul unui copil a fost găsit pe un teren de la marginea oraşului. A fost demarată o anchetă

Poliţiştii criminalişti din Sibiu au început o anchetă după ce un băieţel cu vârsta de 4-5 ani a fost găsit mort, cu faţa acoperită cu un sac, pe un teren viran situat lângă calea ferată dintr-un cartier mărginaş, până acum nefiind descoperite elemente care să arate că decesul ar fi fost violent.

RomaniaTV.net
27 apr. 2012, 07:42
Cadavrul unui copil a fost găsit pe un teren de la marginea oraşului. A fost demarată o anchetă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, vineri, pentru Mediafax, că băiatul a fost găsit de către o femeie, pe un teren viran situat între şosea şi calea ferată dintr-un cartier mărginaş al municipiului Sibiu.

„A fost identificat cadavrul unui băiat în vârstă de aproximativ 4-5 ani, acoperit până la gât cu un sac de gunoi de culoare neagră. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Clinic Judeţean de Medicină Legală Sibiu, iar în urma necropsiei nu au fost identificate elemente din care să rezulte că moartea a fost violentă. Nu s-a putut stabili cauza decesului, urmând să fie făcut şi examenul toxicologic şi histopatologic”, a spus Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, copilul era îmbrăcat cu o bluză cu mâneci lungi, cu dungi orizontale de culoare albastru, alb, galben şi portocaliu, o bluză cu mânecă lungă de culoare crem, un hanorac albastru, fără mâneci, colanţi de culoare bleumarin cu dungi orizontale de culoare gri dechis, lenjerie intimă de culoare roz. Lângă cadavrul băiatului au mai fost identificate o pereche de chiloţi de culoare portocalie şi o cămaşă de damă mărimea 46, în carouri alb cu negru.

Luciana Balteş a declarat că în baza de date a Poliţiei nu există vreun copil declarat dispărut care să aibă semnalmentele celui găsit mort în zona căii ferate în municipiul Sibiu.

Poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, continuă cercetările în acest caz.