Căderea "Marelui Babilon": Profeţia care zguduie America

Publicat: Joi, 04 Iunie 2015 12:10 // Actualizat: Joi, 04 Iunie 2015 12:10 // Sursa: romaniatv.net

Lumea e plină de profeți și de predicții despre „sfârșitul lumii” (ori măcar a unei părți din ea), ca și de interpreți ai scrierilor profetice. Istoric și jurnalist, Michael D. Fortner și-a petrecut ultimele trei decenii din viață studiind profeția biblică despre „căderea Marelui Babilon” și căutând să identifice locul acela atins de marile plăgi, precum și momentul în care această „cădere” - care ar precede Armaghdonul și sfârșitul Lumii - ar avea loc.

Foto: antenasatelor.ro

În volumul său „Căderea Babilonului Marii Americi”, publicat recent în Statele Unite, Michael D. Fortner spune că, după analiza profeției biblice și suprapunerea informațiilor strânse peste realitatea prezentului, a ajuns la concluzia că toate cele trei „Babilonuri” profetice se regăsesc în America sau își au sediul acolo: Babilonul politic, Babilonul economic și Babilonul cultural.

Citește și Miracole din vremea noastră: Vedenia minunată a Maicii Domnului și vindecările de la Seuca

Profețiile Sfântului Arsenie Boca din Biserica Drăgănescu

Expertul american spune că unul dintre cele mai dureroase aspecte ale studiului său a fost să identifice „Marele Babilon” din profeția biblică cu Statele Unite ale Americii, pentru că asta ar însemna că America va fi distrusă de un holocaust nuclear. După ani de studiu, a fost practic „forțat să accepte acestă realitate”. Fortner spune însă că Marele Babilon nu se suprapune perfect (geografic) peste SUA, că există o zonă nealterată (pe de o parte) și că „marele rău” se întinde și dincolo de granițele lor. El mai spune că „Dumnezeu va salva o rămășiță dintre aceia care merg la pieire și din cei aleși va reconstitui poporul”.

Michael D. Fortner demonstrează în cartea sa de ce „cele trei Babilonuri” se află în SUA și care sunt acelea.

Citește articolul integral pe ANTENA SATELOR

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
apocalipsa cele trei babilonuri profeţie profetie america
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H