Cadoul care a înfuriat Rusia: Ce a primit la nuntă purtătorul de cuvânt al lui Putin

În Rusia s-a stârnit un mare scandal online, după ce internauţii au observat un cadou foarte scump, pe care mirele l-a primit de la cea care i-a devenit soţie.

03 aug. 2015, 15:21

Internauţii au observat un cadou scump la nunta lui Dmitri Peskov, cunoscut ca fiind purtătorul de cuvânt al preşedintelui Rusiei.

Astfel, mai mulţi bloggeri au observat că Peskov purta un ceas Richard Mille de modelul RM 52–01, care face parte dintr-o colecţie limitată de doar 30 de bucăţi. Internauţii, printre care şi opozantul Alexei Navalinîi, au declarat că acest accesoriu ar costa între 620.000 – 1.400.000 de dolari şi nu apare în declaraţia de venit a funcţionarului.

La rândul său, Dmitri Peskov a declarat că respectivul ceas i-a fost dăruit la nuntă de proaspăta soţie şi a precizat că nu şi-ar permite să-şi cumpere un astfel de acccesoriu, în contextul în care are un salariu de circa 146.000 de dolari anual, informează publika.md.

Citeşte şi Gestul uimitor făcut de un tânăr pentru soţia lui amenzică după ce femeia şi-a pierdut toate amintirile VIDEO

Pe de altă parte, soţia lui Peskov, sportiva Tatiana Navka, s-a arătat indignată şi a făcut o serie de precizări pentru presa din Rusia. „Sunt campioană olimpică. Lucrez foarte mult, inclusiv vara. Desigur, câştigurile mele îmi permit să fac un cadou bun. Desigur, mă întrebam înainte de nuntă ce să-i dăruiesc iubitului soţ. Am găsit soluţia şi am cumpărat acest ceas minunat”, a declarat Navka.

Totodată, soţia purtătorului de cuvânt susţine că preţul ceasului vehiculat de internauţi nu corespunde realităţii.

Dmitri Peskov s-a căsătorit cu Tatiana Navka pe 1 august, într-un hotel prestigios din oraşul Soci. Porivit presei din Rusia, nunta ar fi durat două zile.