Cadouri de Paşte! Anunţ surpriză pentru milioane de români

Anunţ surpriză pentru miloane de români înainte de Paşte. Un studiu recent arată cu adevărat ce se întâmplă în pragul sărbătorilor pascale în România.

RomaniaTV.net
24 apr. 2019, 10:19
Cadouri de Paşte! Anunţ surpriză pentru milioane de români

Cadouri de Paşte! Anunţ surpriză pentru milioane de români. Un număr de 8 din 10 români intenţionează să ofere daruri cu ocazia sărbătorilor de Paşti iar 83% vor petrece sărbătorile acasă, potrivit unui studiu realizat de o companie de profil.

Conform rezultatelor acestuia, 81% din respondenţii femei intenţionează să facă cadouri de Paşti, în timp ce numai 76% dintre bărbaţi au declarat că vor face cadouri cu această ocazie.

PAŞTE 2019. Când trebuie să roşeşti ouăle şi când trebuie să faci cozonacul şi pasca 

Cadouri de Paşte! Anunţ surpriză pentru milioane de români. Bărbaţii declară într-un procent de 73% că intenţionează să ofere cadouri soţiilor sau partenerelor, în timp ce 62% din femei susţin că soţul sau partenerul este prima opţiune pentru un cadou de Paşti, arată studiul Reveal Marketing Research.

Pe de altă parte, 56% dintre femei au declarat că vor oferi cadouri părinţilor, în timp ce numai 47% dintre bărbaţi au afirmat că vor face acest lucru.

Cu privire la locul unde vor petrece sărbătorile de Paşte, 83% dintre respondenţi susţin că vor petrece sărbătorile pascale acasă, în familie, şi că vor merge la biserică în noaptea de Înviere.

Cadouri de Paşte! Anunţ surpriză pentru milioane de români. Un sfert dintre românii cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani spun că anul acesta de Paşte vor merge în vizită la rude sau la prieteni.

TICHETE-CADOU de Paşte 2019 pentru pensionari. De unde se pot ridica ajutoarele 

Pe de altă parte, două din 10 femei au afirmat că ţin post în Săptămâna Mare, în timp ce doar 14% din bărbaţi fac acest lucru. Jumătate din respondenţi au transmis că nu obişnuiesc să ţină post.

Cadouri de Paşte! Anunţ surpriză pentru milioane de români. Deşi numai 8% din totalul respondenţilor afirmă că ţin tot postul, procentul creşte până la 22% în rândul respondenţilor cu studii primare.

Studiul a fost realizat în perioada 8-19 aprilie 2019, pe un eşantion de 1.001 persoane. Marja de eroare este de ą 3,1%.

Cadouri de Paşte! Anunţ surpriză pentru milioane de români.