TICHETE-CADOU de Paşte 2019 pentru pensionari. De unde se pot ridica ajutoarele

Cu ocazia sărbătorilor pascale, municipalitatea ieşeană a anunţat că va acorda, pentru al 15-lea an consecutiv, ajutoare sub formă de carnete cu tichete sociale valorice. Acestea se vor acorda prin intermediul Direcţiei de Asistenţă Socială, fiind distribuite pensionarilor cu pensii de până la 800 de lei inclusiv (pensionari de drept şi pensionari pe caz de boală).   

23 apr. 2019, 08:04
TICHETE-CADOU de Paşte 2019 pentru pensionari. De unde se pot ridica ajutoarele

TICHETE-CADOU de Paşte. Potrivit municipalităţii, vor fi 10.717 beneficiari. De asemenea, acestea vor fi distribuite şi veteranilor de război, în număr de 150. Distribuirea carnetelor cu tichete sociale va începe pe 15 aprilie şi se va finaliza pe 15 iulie. Programul de distribuire este de luni până vineri, în intervalul orar 8.30 – 15.30. Valoarea unui carnet cu tichete sociale valorice este de 70 de lei: şapte tichete a 10 lei fiecare.

Tichete de masă 2019. Veşti bune pentru MILIOANE de ROMÂNI! Ce se întâmplă cu bonurile primite de angajaţi 

Condiţiile de acordare sunt: cerere de solicitare cu semnătura beneficiarului; domiciliul sau reşedinţa pe raza municipiul Iaşi, cupon de pensie, buletin sau carte de identitate în original şi copie. Locurile de distribuire a tichetelor sunt centrele de cartier, Căminul de Pensionari „Sf. Cuv. Parascheva”, Cantina de Ajutor Social, Direcţia de Asistenţă Socială. Tradiţia tichetelor valorice de Paşti pentru pensionari a fost pusă în practică pentru prima dată în chiar primul mandat al fostului primar Gheorghe Nichita, în 2004, fiind de atunci continuată în fiecare an, chiar şi după schimbarea primarului.

PRIME DE PASTE 2019. Veşti excelente pentru angajaţi, cum se acordă tichetele cadou de Paşte