Cadu a fost lovit şi în tunelul de acces la vestiare. Vezi ce spun cei de la CFR

Lider al Ligii I înaintea derbyului Clujului, CFR va primi, mai mult ca sigur, 3-0 la masa verde, după incidentele care au dus la întreruperea partidei în minutul 27.

RomaniaTV.net
08 mai 2012, 20:17
Cadu a fost lovit şi în tunelul de acces la vestiare. Vezi ce spun cei de la CFR

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat marţi, după incidentele ce au dus la suspendarea meciului cu Universitatea Cluj, că este normal ca jocul să nu se reia şi să fie câştigat de gruparea sa la masa verde, deoarece gazdele nu au garantat siguranţa în drumul spre vestiare.

„E normal ca meciul să nu se mai reia şi să primim 3-0 la masa verde, deoarece nu am avut asigurată siguranţa în drumul spre vestiare. Alexandru Tudor a decis ca meciul să fie întrerupt, noi atunci am ieşit la vestiare. Cadu a fost lovit pe tunel, nu ştim încă de cine, de un suporter sau de un agent de la firma de pază. Cadu nu a avut nicio vină, putea să primească maxim cartonaş galben deoarece a mers în faţa galeriei adverse. Bornescu trebuia să primească două cartonaşe roşii deoarece l-a lovit violent pe Cadu. Vina e a celor de la U Cluj, deoarece au incitat spiritele, toată săptămâna au dat declaraţii care au provocat”, a declarat Iuliu Mureşan pentru ProSport.

Potrivit stiridecluj.ro, cel care l-ar fi lovit pe Cadu în tunel a fost maseurul celor de la „U” Cluj.

Surse din cadrul Comisiei de Disciplină a LPF au confirmat pentru Mediafax, că „U” va pierde meciul la masa verde: „CFR-ul va câştiga la masa verde întrucât Universitatea Cluj a fost organizator şi nu a putut asigura desfăşurarea partidei în condiţii bune”.

Jandarmii clujeni au încercat să evacueze tribunele Cluj Arena, după întreruperea meciului dintre Universitatea şi CFR Cluj, dar fanii „şepcilor-roşii” refuză să plece.