De ce nu e bine să bei cafea sau ceai în avion? Secretul pe care numai stewardesele şi piloţii îl ştiu

Cierra Mistt, o stewardesă extrem de populară pe Instagram şi Tik Tok, a explicat de ce e bine ca turiştii să refuze să bea cafeaua sau ceaiul oferite la bordul avioanelor, în timpul zborurilor.

11 iul. 2022, 12:19
De ce nu e bine să bei cafea sau ceai în avion? Secretul pe care numai stewardesele şi piloţii îl ştiu

Într-un clip denumit „Secrete despre piloți și însoțitorii de zbor”, tânăra a făcut publice detalii mai puţin ştiute despre motivul pentru care nu e bine să bei cafea sau ceai din avion.

„Doar dacă sunteți disperat, ar trebui să beți cafeaua și ceaiul oferite la bordul avioanelor. Apa pe care o folosim pentru cafea și ceai provin din același loc, și ghiciți ce? Nu se curăță niciodată. În timp ce compania aeriană le poate spune pasagerilor că fac teste regulate de calitate a apei, de fapt, durează aproximativ șase până la nouă luni până abia se face un test pe un avion. Nu vor curăța rezervorul decât dacă găsesc ceva”, a spus Cierra Mistt (foto), o însoţitoare de bord, extrem de populară pe TikTok, conform Mirror.

Citeşte şi: Când va ajunge populația Pământului la 8 miliarde de locuitori / Scenariul prezentat de ONU

Videoclipul a fost vizualizat de aproximativ șapte milioane de oameni pe Tik Tok şi Instagram.

@cierra_misttsecrets about pilots and flight attendants (p.2) ✈️♬ original sound – Knock-Off Sprite

Unii dintre utilizatori s-au arătat sceptici faţă de punctul de vedere exprimat de Cierra Mistt, în vreme ce alţii i-au mulţumit pentru sfat, precizând că nu vor mai bea niciodată cafea sau ceai din avion.

Citeşte şi: Românca ucisă de rechin în Egipt, condusă pe ultimul drum. Roxana Donisan va fi înmormântată la Suceava