Câinele lui Elon Musk este noul director al companiei Twitter: ”Este grozav. Mult mai bun decât celălat tip!”

Elon Musk și-a pus câinele în funcția de director al companiei Twitter. Celebrul miliardar a anunțat că și-a angajat animalul de companie ca să îl înlocuiască în funcția de CEO al Twitter.

15 feb. 2023, 23:07
Câinele lui Elon Musk este noul director al companiei Twitter: ”Este grozav. Mult mai bun decât celălat tip!”
Câinele lui Elon Musk este noul director al companiei Twitter

Câinele lui Elon Musk este noul director al companiei Twitter. Miliardarul american a postat, miercuri, pe Twitter o fotografie în care apare Floki, un cățel din rasa Shiba Inu, stând pe scaunul directorului general al companiei.

Citește și Scandal uriaş în Generaţia de Aur! Gică Hagi, desfiinţat de un fost coleg: „Îl bag la… și restul. El a fost în lot la Real Madrid şi Barcelona!”

Câinele lui Elon Musk este noul director al companiei Twitter

Elon Musk a transmis că prietenul său blănos este „perfect pentru slujbă”, „este super cu cifrele!” și „are stil”.

„Noul CEO al Twitter este grozav. Mult mai bun decât celălat tip!”, a scris Elon Musk, care a făcut o aluzie la propria persoană.

Postarea miliardarului a strâns zeci de mii de aprecieri și tot atât de multe comentarii din partea internauților care s-au amuzat copios.

„Bănuiesc că a fost singurul suficient de nebun pentru a accepta postul”, a scris un utilizator căruia Elon Musk a răspuns imediat: „Este perfect pentru job”.

Elon Musk a anunțat în decembrie anul trecut, că va conduce echipele de software și servere numai până în momentul în care va găsi „pe cineva suficient de nebun” pentru a-i lua locul.

Anunțul miliardarului a venit la scurt timp după ce a apărut un sondaj în urma căruia 57,5% dintre respondenți au spus că Musk ar trebui să demisioneze din funcția de CEO al Twitter.

De ce a refuzat Recep Erdogan ajutorul lui Elon Musk, în urma cutremurului devastator din Turcia

Turcia este pusă la grea încercare. Implicit, și președintele Recep Erdogan. Liderului turc i s-au oferit diverse ajutoare din partea statelor vecine, dar și din partea unor multimiliardari, pe care a trebuit să-i refuze. Printre aceștia, pe Elon Musk.

În mod surprinzător, Recep Erdogan a refuzat ajutorul lui Elon Musk, gata să-l ofere turcilor în urma cutremurului devastator de 7,8 grade pe scara Richter.

Mai concret, fondatorul Tesla s-a oferit să trimită în Turcia un serviciu de bandă largă prin satelit, în urma seismului. Guvernul de la Ankara a refuzat propunerea.

Elon Musk, fondator și al SpaceX, a declarat pe Twitter, rețeaua socială pe care o deține, că una dintre companiile sale, Space Exploration Technologies Corp, ar putea furniza rețeaua Starlink imediat ce va fi aprobată de executivul statului din Orient.

Un oficial turc, înalt demnitar, care a dorit să rămână sub anonimat, a oferit informații suplimentare pe marginea acestui subiect. El i-a mulțumit pentru propunere lui Elon Musk, dar Turcia e nevoită să refuze pentru că are suficientă capacitate de satelit. Statul condus de către Recep Erdogan și Partidul Justiției și Dezvoltării (AKP) dispune de stații de bază care funcționează cu baterii, deși în unele zone nu poate fi furnizată energie electrică, a precizat sursa citată de Bloomberg.

SpaceX urmează să lanseze pe orbită primul satelit de comunicații al Turciei, Turksat 6A, în primul trimestru al anului 2023.

Recep Erdogan și Elon Musk au purtat mai multe discuții tete-a-tete, de-a lungul timpului. Cei doi s-au întâlnit chiar și la finala Cupei Mondiale din Qatar.

Citește și Previziunile lui Medvedev, distribuite de Elon Musk: „Ungaria şi Polonia vor ocupa Ucraina. Europa va fi divizată, iar Polonia împărţită din nou”