Călăraşi: Şase persoane au ajuns la spital după ce două maşini s-au ciocnit

Şase persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi şi o casă a fost avariată, după ce două autoturisme s-au ciocnit, pe o stradă din municipiul Călăraşi, din cauză că şoferul unuia dintre ele nu a acordat prirotate de trecere, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
04 iun. 2012, 09:39
Călăraşi: Şase persoane au ajuns la spital după ce două maşini s-au ciocnit

Potrivit reprezentanţilor IPJ Călăraşi, o femeie în vârstă de 46 de ani, şofer al unui autoturism Cielo, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi a acroşat un Peugeot care venea din sens opus, în care erau conducătoarea auto, de 40 de ani, şi patru pasageri, maşina ieşind de pe şosea şi intrând în colţul unei locuinţe.

În urma accidentului, ocupanţii autoturismului care circula regulamentar au fost răniţi şi transportaţi cu ambulanţele la spital pentru investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătoarea autoturismului Cielo, care a suferit un atac de panică, a ajuns şi ea la unitatea medicală.

Proprietarul casei lovite se afla în camera de la stradă, singura locuibilă deoarece imobilul este în renovare, însă nu a fost rănit. În urma impactului, a fost dărâmat colţul casei la bază şi s-au fisurat pereţii şi tavanul.

La ora transmiterii acestei ştiri, pacienţii, care au suferit traumatisme şi echimoze, unul având o fractură la o mână, urmează să părăsească Spitalul Judeţean de Urgenţă din Călăraşi, toţi fiind în stare stabilă, în afara oricărui pericol.