Călătorul în timp, noi profeții terifiante: ”Un cutremur de 9,9 grade pe scara Richter va avea loc în 2023″

Aery Yormany, care pretinde că este „călător în timp” şi care vine din anul 2714, a lansat un avertisment terifiant pentru anul 2023. Acesta a anunțat că urmează un cutremur extrem de puternic, cu o magnitudine de 9,9 grade pe Richter.

04 feb. 2023, 13:07
Călătorul în timp, noi profeții terifiante: ”Un cutremur de 9,9 grade pe scara Richter va avea loc în 2023″
Călătorul în timp, noi profeții terifiante

Călătorul în timp, noi profeții terifiante. Aery Yormany are peste 1,2 milioane de urmăritori pe TikTok, unde sub numele @esthetictimewarper face foarte multe predicții  care mai de care mai înfricoşătoare.

Citește și Previziuni RUNE mistice 4 februarie 2023. Runa ALGIZ inversată aduce probleme. Mesaje din magia supranaturalului

Călătorul în timp, noi profeții terifiante

Printre marile catastrofe ale anului 2023, acesta a transmis recent, că va avea loc și un cutremur extrem de puternic, cu o magnitudine de 9,9 grade pe Richter.

Mai mult, „toate guvernele din lume vor fi infiltrate de extratereștri”, a mai transmis celebrul călător.

Într-un videoclip care a câștigat peste 14.200 de aprecieri, marele călător în timp a dezvăluit: „Atenție! Sunt un călător în timp, iar aici este un scurt rezumat a ceea ce va veni în viitorul apropiat.”

Aery Yormany (@esthetictimewarper, n.r.), utilizatorul platformei TikTok care a strâns deja peste 1,2 milioane de urmăritori, a dezvăluit care sunt datele evenimentele care vor avea loc în 2023:

  • 28 aprilie 2023 – un copil va fi născut cu mai multe organe noi, între care și o coadă;
  • 07 mai 2023 – o nouă lume și o nouă specie de oameni vor fi descoperite în pădurile amazoniene
  • 11 mai 2023 – o specie extraterestră numită Nozics se infiltrează în toate guvernele lumii;
  • 27 iunie 2023 – o navă extraterestră cade din cer și pe Pământ se eliberează specii și materiale extraterestre.

Urmăritorii paginii @esthetictimewarper s-au împărțit în două tabere. Mulţi dintre ei, pun la mare îndoială predicţiile „călătorului în timp”. O persoană comentează că așteaptă „cu nerăbdare să nu se întâmple nimic din toate acestea”. Un altul a completat: „De trei ani tot spui despre sosirile extratereștrilor”. „An de an, aceeași poveste, îmi place sezonul de predicție”, a scris o comentatoare.

Un alt comentator pune sub semnul întrebării abilităţile „călătorului în timp”: „Pare legitim să aveți capacitatea de a călători în timp, Sfântul Graal al puterii e în mâinile dumneavoastră, dar decideți să faceți TikTok”.

Ce se va întâmpla în februarie 2023?

„Călătorul în timp”  susține că opt persoane vor fi selectate la întâmplare pentru a merge în anul 2906, anul din care susține că s-a întors în 2021, astfel încât să poată fi martori la daunele pe care oamenii le-au cauzat Pământului.

„OPRIȚI SCROLLUL. Da, sunt un călător în timp real. Voi duce în curând opt persoane în viitor. În mai puțin de şase luni, opt oameni pe care îi aleg la întâmplare vor merge în anul 2906. Vor ajunge să vadă haosul și ravagiul pe care omenirea le-a provocat și vor preveni lucrurile acestea când se vor întoarce. Acest lucru nu va dovedi doar că sunt un călător în timp, dar îți va oferi șansa de a vedea viitorul.”, este mesajul pe care l-a transmis în clipul care a adunat mii de aprecieri.

Citește și „Călătorul în timp” de pe TikTok, predicţii pentru 2022: „Cel mai puternic cutremur din istorie”