CĂLAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: joi 16 noiembrie 2023. Mesajul Și rugăciunea zilei!

Iata pentru joi 15 noiembrie 2023 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

16 nov. 2023, 10:45
CĂLAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: joi 16 noiembrie 2023. Mesajul Și rugăciunea zilei!
CĂLAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII

CĂLAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII.  Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Citește și Horoscop TAROT ZILNIC joi 16 noiembrie 2023. Energia zilei și inspirație mistică pentru zodii

CĂLAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru SCORPION

IUBESTE-TI MUNCA

Cu cat iti deschizi mai mult inima si pui mai multa iubire in creatiile tale, cu atat ele au mai multa energie de viata ca sa traiasca.

Cheia pentru absolut orice cauti si iti doresti este iubirea iar acest mesaj are rolul sa iti reaminteasca acest lucru. Da, poate ca ai avut momente in care ai fost ranit si dezamagit. Totusi, a-ti inchide inima ca sa te protejezi nu este raspunsul. Alegand sa iti deschizi inima, vei lasa lumina iubirii sa straluceasca asa de mult incat iti va calauzi ca un far munca. Asta va atrage oamenii potriviti care iti vor da companie si suport. Cand creezi cu inima deschisa, oamenii pot simti intuitiv energia vindecatoare a iubirii in munca ta… si vor fi atrasi ca un magnet spre ea. Fa apel la iubirea lui Dumnezeu, a Fecioarei Maria, a lui Iisus si a Arhanghelilor ca sa iti curete vechi dureri si sa privesti spre perspective pline de promisiuni si iubire.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Gabriel, va multumesc pentru ca ma sustineti sa fiu deschis la inima si ca tot ce fac sa fie scaldat in iubirea mea.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru SAGETATOR

VULNERABILITATE

Asculta de sentimentele tale vulnerabile, ele contin intelepciune si inspiratie ; apoi roaga-te pentru tarie in a te focusa pe prioritatile tale, orice ar fi.

Acest mesaj te reasigura de faptul ca este in siguranta sa te confunti cu acele trairi mai delicate si fragile si sa le vezi drept muze de inspiratie pentru spiritul tau creativ. A te simti vulnerabil nu inseamna ca esti de fapt chiar vulnerabil sau in nesiguranta, ci mai degraba ca sentimentele iti vorbesc … si cauta sa iasa si sa se exprime prin munca ta creativa. Poti sa fii sigur ca tot ceea ce tu simti este universal experimentat si de foarte multi alti oameni. Iti poti vindeca sentimentele de izolare, respingere, abandon, tradare, umilire, nedreptate care sunt prezente in asa de multi oameni, ajutandu-i sa stie ca nu sunt singuri in experientele lor emotionale.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, dragi ingeri pazitori, va multumesc pentru ca ma calauziti sa imi vad frumusetea si completitudinea in toate sentimentele pe care le simt si sa le exprim in moduri creative ce ii inspira si pe alti oameni.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru CAPRICORN

ORGANIZAREA TIMPULUI 

Plaseaza-ti prioritatile in capul listei de lucruri de facut si nu permite distragerilor sa iti mute focusul de la ce este cel mai important.

Ai fost foarte ocupat, asa ca acest mesaj este aici ca sa te ajute. O mare parte din procesul creativ al muncii tale implica gestionarea timpului pentru ca prioritatile tale (cum sunt si proiectele tale creative) sa primeasca zilnic atentie. Esti ghidat sa faci o inventariere riguroasa a ce se afla in fiecare zi in agenda ta ce poti da la o parte ca sa obtii mai mult timp pentru ce conteaza. Chiar si o ora in plus dedicata muncii creative te va invigora si iti va reinnoi entuziasmul pentru viata. Incepe prin a-ti stabili zilnic termene limita si tine-te de ele. A te automotiva pe tine insuti te ajuta sa ai incredere in tine, respect de sine si duce la o energie crescuta ce atrage manifestari pozitive mult dorite.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, Arhanghele Gabriel, va multumesc pentru ca ma sustineti sa fac schimbari pozitive in viata cu privire la modul in care imi gestionez timpul in fiecare zi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, Regina îngerilor, joi 16 noiembrie 2023