CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: joi 7 martie 2024. Cine este nativul răsfățat de viață: „Ai în tine un dar spiritual de vindecare”

Iata pentru joi 7 martie 2024 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

07 mart. 2024, 11:47
CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: joi 7 martie 2024. Cine este nativul răsfățat de viață: „Ai în tine un dar spiritual de vindecare”
CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: joi 7 martie 2024. Cine este nativul răsfățat de viață: „Ai în tine un dar spiritual de vindecare”

Numele Arhanghelului Mihail inseamna “Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Citește și: Aceste 4 zodii cunosc fericirea supremă în următoarea perioadă! Norocul le surâde în primăvara din anul 2024 

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

VINDECATOR: Ai in tine un dar spiritual de vindecare si o dorinta de a imparti acest dar cu lumea.

Arhanghelul Mihail iti confirma ceea ce ai stiut dintotdeauna in inima si sufletul tau – esti un vindecator. Fiecare persoana poseda acest dar insa unii dintre ei isi pot rafina aceasta abilitate. Esti chemat sa fii o asemenea persoana. Iubirea si lumina divina din fiinta ta poate fi directionata si amplificata spre beneficiul altora si tu poti invata sau deja stii cum sa o faci pentru ca ai avut si alte vieti cu munca vindecatoare. Esti atras sa ajuti oamenii. Esti plin de compasiune, intuitiv si sensibil. Din acest motiv, poti sa iti dezvolti si mai mult cu incredere abilitatile de vindecare, avand incredere in sentimentele si ideile tale intuitive. Poti sa urmezi cursuri compatibile cu interesul tau.

Ca vindecator, trebuie sa ai mare grija de tine emotional si fizic ca sa poti sustine energia intensa pe care o consumi avand grija de altii. Urmeaza-ti intuitia cu privire la dieta potrivita, miscarea fizica si stilul de viata, dar practica si granite sanatoase cu alti oameni. Tine minte ca marii vindecatori stiu cand sa se odihneasca si cum sa fie echilibrati, nu doar dand ci si primind. Fii un model care inspira oamenii si asigura-ti longevitatea astfel in munca de vindecator.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, te rog sa ma ghidezi intuitiv si energetic pentru a putea ajuta oamenii si pe mine insumi cu orice forma de vindecare fizica, sufleteasca, emotionala. Multumesc!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

ARTISTI: Implicarea in activitati artistice este benefica pentru drumul tau si pentru toate aspectele vietii tale

Lumea ta interioara este colorata iar acest mesaj este o reamintire a faptului ca si drumul tau profesional poate sa fie la fel de colorata. Cu ochiul tau artistic, tu gravitezi in mod natural spre linii frumoase, spre obiecte deosebite. Acum ingerii iti sugereaza sa aduci aceasta pasiune pentru frumos si in viata carierei tale. Vei simti implinire in munca ce implica talentele tale artistice.

Ai primit acest mesaj pentru ca este important pentru tine sa actionezi si sa iti asculti intuitia creativa si artistica. Daca ai avea timp si bani fara limita, ce tip de munca creativa te-ar capta ? Raspunsul tau indica directia benefica pe care sa o explorezi si urmezi. De fapt, exact ea va deschide canale noi pe care sa experimentezi si suport si timp si energie creativa.

Asadar, foloseste oportunitatea sa te implici in orice artistic, fie ca e scris, pictat, desenat, creat de bijuterii manuale, un curs de arta, dans, cusut si tot asa. Orice exprimare artistica va avea efect pozitiv asupra vietii si carierei tale.

Rugaciune: Arhanghele Mihail, iti multumesc pentru calauzirea de a permite aspectelor creative si artistice sa aiba un cuvant de spus in viata mea!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop special: 3 zodii reușesc să rupă lanțul de ghinioane și să strălucească cu toată puterea în luna martie