CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail, voievodul cerului, pe ZODII: luni 5 februarie 2024. Mesajul și rugăciunea zilei!

Iata pentru luni 5 februarie 2024 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna "Cel ce este asemenea lui Dumnezeu".

05 feb. 2024, 09:06
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail, voievodul cerului, pe ZODII: luni 5 februarie 2024. Mesajul și rugăciunea zilei!
CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail, voievodul cerului, pe ZODII

CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail, voievodul cerului, pe ZODII. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Citește și Mesajul zilei pentru zodii de la Fecioara Maria, regina îngerilor, luni 5 februarie 2024: ”Ai încredere în semne”

CĂLĂUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail, voievodul cerului, pe ZODII

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

COMUNICA SANATOS IN RELATIILE TALE 

„Discutiile de la inima la inima si comunicarea clara, asertiva te ajuta sa intelegi si sa fii inteles.”

Acest mesaj iti aduce speranta pentru tine si pentru relatiile tale, in special daca ai avut zbateri sa fii inteles de ceilalti. Este la orizont acum o forma mai clara si delicata de comunicare initiata de tine ca raspuns la rugaciunile tale. O noua putere iti da curajul de a vorbi despre sentimentele tale sincere intr-un mod iubitor care tine comunicarea deschisa. Tu nu incerci sa schimbi sau sa convingi pe altii – tu esti doar autentic cu tine.

Mesajul poate fi si un semn de imbunatatire a unei relatii existente sau ca pe drum spre tine se indreapta o noua prietenie sanatoasa sau partener romantic. Atunci cand vorbesti din inima in relatiile tale, altii au ocazia sa te cunoasca si aprecieze exact asa cum esti, ceea ce elibereaza starea de singuratate pentru ca stii ca tu (nu o falsa versiune a ta) esti iubit pentru exact ceea ce esti.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca imi veghezi cu iubirea si indrumarea ta relatiile din viata mea in care ma exprim sincer, autentic si cu iubire si primesc inapoi intelegere si acceptare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

VINDECARE PROFUNDA EMOTIONALA 

„Inima ta este gata sa se vindece de experiente trecute si tu esti dispus sa iti dedici timp si energie pentru ingrijire terapeutica.”

Acesta este un mesaj pozitiv care iti indica faptul ca primesti ajutor divin ca sa fii pregatit sa procesezi si sa mergi mai departe dupa anumite experiente si traume dureroase. Asta inseamna ca esti deschis sa primesti energie vindecatoare si revelatii de inspiratie despre experientele tale si rolul acestora in devenirea ta. Esti ghidat sa iti dedici timp pentru munca de vindecare personala. Aceasta poate implica intalniri cu terapeuti sau vindecatori sau sa petreci timp in plus in meditatii sau rugaciuni sau in practici de grija pentru sufletul si corpul tau cu care tu rezonezi. Si detoxificarile de orice fel sunt puternice si eficiente acum pentru tine: de chimicale, de mancare de proasta calitate si de influente negative.

Rugaciune: Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru ca ma vindeci la toate nivelele profunde ale fiintei mele si ca ma calauzesti spre toate actiunile si ajutoarele pamantesti care sa ma faca sa fiu din nou intreg si complet din toate punctele de vedere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Tranzitul mercurian face ca zodiile să facă liste de cheltuieli