Călin Donca face ordine în lista de prieteni! Prima persoană care e out e Dorian Popa: „Dacă aveți filmări în care sunt defăimat v-aș fi foarte recunoscător să-mi dați link”

Călin Donca a revenit în libertate, iar acum încearcă să își spele imaginea. Prima persoană pe care a ironizat-o și căreia i-a bătut obrazul a fost chiar Dorian Popa, care i-a fost colaborator. La momentul arestării, Dorian Popa s-a dezis de amicul său, afirmând că este o victimă a țepelor date de Călin Donca.

26 ian. 2024, 08:49
Călin Donca face ordine în lista de prieteni! Prima persoană care e out e Dorian Popa: „Dacă aveți filmări în care sunt defăimat v-aș fi foarte recunoscător să-mi dați link”
Călin Donca face ordine în lista de prieteni! Prima persoană care e out e Dorian Popa: „Dacă aveți filmări în care sunt defăimat v-aș fi foarte recunoscător să-mi dați link”

Călin Donca a fost arestat în luna septembrie a anului 2023, într-un dosar care viza acte de înșelăciune, constituirea unui grup infracțional și evaziune fiscală.  Omul de afaceri a petrecut trei luni în spatele gratiilor, iar în acest moment se află în arest la domiciliu. Viața acestuia s-a transformat în totalitate, ajungând de la statutul de milionar, la o persoană nevoită să ceară susținerea prietenilor. Când a încercat să obțină sprijin din partea acestora, a avut parte de o surpriză total neplăcută. Multe dintre persoanele la care avea așteptări i-au întors spatele, iar printre acestea se numără și Dorian Popa.

Citește și: Ce mesaj special i-a transmis Călin Donca soției sale, Orianda, de ziua ei: „Multă bucurie!”

Imediat după arestarea lui Călin Donca, influencerul a ieșit public și a vorbit despre legătura dintre ei doi, punându-l la zid pe fostul său colaborator. În linii mari, artistul a explicat că și el este o victimă a înșelăciunilor comise de omul de afaceri. Într-un live pe TikTok, Călin Donca a vorbit despre motivele arestării sale din septembrie anul trecut, dar și despre așa zisul prejudiciu, pe care-l neagă cu vehemență, adus unor oameni care au crezut în el. Artistul a făcut mai multe declarații despre colaborarea lor, despre problemele de care a aflat și despre ce voia să îi ceară afaceristului contra banilor pe care i-a investit în afacerea acestuia cu panouri fotovoltaice.

Motiv pentru care acum, Călin Donca i-a bătut obrazul lui Dorian Popa, ba chiar a susținut că artistul nu a fost asumat și hotărât până la final. Și asta pentru că, susține el, a făcut unele declarații în spațiul public, pe care ulterior le-a șters și asupra cărora nu a mai revenit cu alte detalii, așa cum promisese celor care au urmărit cazul.

De altfel, afaceristul din Brașov spune că nu doar Dorian Popa a ajuns pe lista lui neagră, după ce necazul s-a abătut asupra familiei sale. Sunt multe persoane publice și influenceri, declară Călin, care i-au pătat imaginea cu acuzații de tot felul, nefondate, subliniază el.

Dar chiar și așa, singur și păgubit, Călin Donca îi asigură pe toți prietenii și dușmanii lui că nu se oprește aici. Chiar și acum, când pare că nu mai face nimic și a ajuns la sapă de lemn, de fapt, el își continuă afacerile.

„Așa cum unii dintre voi știți, am trecut peste o verificare care s-a soldat cu arest. Pentru că sumele pe care noi le rulăm ca și companie sunt sume mari și, bineînțeles, peste anumite sume, și instituțiile care vin să te verifice nu mai sunt cele de zi cu zi, sunt cele care sunt suficient de mari. În sensul oamenilor pe care cred unii că i-am prejudiciat, întrebarea este: „Unde sunt aici acești oameni, că sigur nu sunt pe aici?”. Dacă ar fi fost, ar fi apărut la televizor. Singurul om public care a apărut la televizor și s-a plâns a fost cunoscutul Dorian Popa. Și-a șters filmulețul de pe YouTube, eu când am ieșit să văd detaliile de pe YouTube nu mai erau. Eu în locul lui aș fi lăsat să vedem cu toții și în ziua de astăzi ce a avut de declarat împotriva mea, dar noroc că sunt persoane care au înregistrat, am văzut ce spuneau dragii mei prieteni. Am văzut mai multe persoane, influenceri, care vorbeau despre mine lucruri trăsnite. Dacă aveți filmări în care sunt defăimat v-aș fi foarte recunoscător să-mi dați link unde vreți voi. Din câte am citit eu până la ora aceasta nu există nicio acuzație la adresa mea pentru partea de panouri fotovoltaice și, de asemenea, până la arestarea mea, nu a fost și nu a existat nicio plângere pentru proiectul Crypto. Ba mai mult decât atât, proiectul Crypto merge mai departe, intrăm într-o nouă fază, vom avea vești frumoase la seminarul din martie. Mai departe ce să vă spun, lucrurile merg, lucrăm continuu chiar dacă pare liniște, se lucrează în mod accelerat”, a declarat Călin Donca, pe contul său de TikTok.

Citește și: EXCLUSIV | Călin Donca, în direct la România TV: „Nu vă doresc să ajungeți să vă cunoașteți cu adevărat prietenii. Am trăit doar din datorii, ne-au fost luați toți banii. Puteam să fiu mai atent, să nu fiu atât de opulent”