Ce mesaj special i-a transmis Călin Donca soției sale, Orianda, de ziua ei: „Multă bucurie!”

Călin Donca și-a serbat soția, pe Orianda, la scurt timp după ce a revenit acasă din arest. Cei doi se bucură de libertate și își continuă viață alături de cei cinci copii ai lor.

23 ian. 2024, 14:34
Ce mesaj special i-a transmis Călin Donca soției sale, Orianda, de ziua ei: „Multă bucurie!”
Ce mesaj special i-a transmis Călin Donca soției sale, Orianda, de ziua ei: „Multă bucurie!”

La finalul anului trecut, Călin Donca a revenit acasă din spatele gratiilor, însă a fost, la scurt timp, plasat în arest la domiciliu.

Citește și: EXCLUSIV | Călin Donca, în direct la România TV: „Nu vă doresc să ajungeți să vă cunoașteți cu adevărat prietenii. Am trăit doar din datorii, ne-au fost luați toți banii. Puteam să fiu mai atent, să nu fiu atât de opulent”

Ce mesaj special i-a transmis Călin Donca soției sale de ziua ei

Orianda și Călin Donca trăiesc una dintre cele mai intense povești de dragoste, fiind părinții a cinci copii frumoși. Cei doi au avut parte de o cumpănă în această toamnă, când Călin Donca a fost arestat, acuzat fiind de constituirea unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital. În decembrie, afaceristul din Brașov a revenit acasă, iar zilele trecute și-a sărbătorit soția.

„Azi @doncaorianda face 36 de ani! Să o celebrăm cu muuuultă bucurie”, a fost mesajul transmis de Călin Donca, pe pagina lui de Instagram, cu ocazia zilei sale de naștere.

Călin Donca, dar și soția lui au fost reținuți de DNA pentru evaziune fiscală. Orianda a fost lăsată însă în libertate pentru a avea grijă de cei 5 copii ai cuplului, însă afaceristul a rămas în arest, iar acum se află în arest la domiciliu. Afaceristul susține că a trecut prin cea mai grea perioadă din viața lui, fiindu-i extrem de greu să stea departe de casa și de familai lui. Fostul milionar a fost marcat de acest episod și își susține în continuare nevinovăția.

„Admite propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpații Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. În baza dispoziţiilor art 234 şi urm Cod Procedură Penală prelungeşte măsura arestării preventive a inculpaților : Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana, pe o perioadă de 30 de zile pentru fiecare dintre inculpaţii indicaţi respectiv, începând cu data de 19.10.2023, până la data de 17.11.2023 inclusiv. Respinge cererile inculpatilor Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana de înlocuire a măsurii arestării preventive. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia instanţei.

Citește și: Călin Donca șterge pe jos cu Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de el. ”Prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”