Călin Donca șterge pe jos cu Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de el. ”Prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”

Călin Donca a avut o reacție extrem de dură la adresa lui Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de el. Afaceristul din Brașov a avut cuvinte grele la adresa celui care i-a fost prieten.

31 dec. 2023, 17:17
Călin Donca șterge pe jos cu Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de el. ”Prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”

Călin Donca este extrem de supărat pe Dorian Popa, după ce artistul i-a transmis că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu el.

După ce a fost eliberat din închisoare și plasat în arest la domiciliu, Călin Donca a luat legătura cu Dorian Popa, căruia i-a propus să facă un vlog în care să lămurească neînțelegerile dintre ei.

Dorian Popa nici nu a vrut să audă, însă, și i-a transmis că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu el. După ce fostul prieten i-a aruncat aceste cuvinte grele, Călin Donca nu s-a putut abține până nu a ținut să-l facă de râs pe acest în fața unei țări întregi.

Cel mai tare m-a durut faptul că familia nu a fost ajutată de prietenii cu care mi-am petrecut timpul înainte. Am crezut că acele persoane vor fi cu mine și la bine și la rău, însă la rău se pare că unii nici măcar nu au mai răspuns la telefon, iar alții au dat cu pietre în mine, precum a fost și Dorian Popa, care s-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră. Atunci când am avut cea mai mare nevoie de el”, a declarat Călin Donca, pentru Fanatik.ro.

Călin Donca spune că este supărat pe Dorian Popa, din cauza acuzațiilor pe care i le-a adus atunci când el era închis și nu putea să se apere.

De asemenea, Călin Donca spune că îi apreciază enorm pe toți cei care l-au sprijinit atunci când i-a fost greu, mulțumindu-le pentru prietenia de care au dat dovadă.

Prețuiesc anumiți prieteni, iar pe alții îi disprețuiesc pentru răul pe care mi l-au făcut în mod gratuit. Deși nimeni nu le-a cerut, doar ca să își spele păcatele pe care ei credeau că eu le am. De aceea am învățat să prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”, a mai spus Călin Donca.

CITESTE SI: Călin Donca, de nerecunoscut după ce a ieșit din închisoare. Milionarul de carton, acuzat de înșelăciune și alte infracțiuni, a fost plasat în arest la domiciliu