Călin Geambaşu l-a făcut praf pe Alexandru Arşinel. Ce a putut să spună după moartea artistului

Călin Geambașu a transmis un mesaj neașteptat după moartea lui Alexandru Arșinel şi l-a desfiinţat pe marele artist, decedat, joi, la vârsta de 83 de ani.

30 sept. 2022, 17:33
Călin Geambaşu l-a făcut praf pe Alexandru Arşinel. Ce a putut să spună după moartea artistului
Călin Geambaşu l-a făcut praf pe Alexandru Arşinel. Ce a putut să spună după moartea artistului

Călin Geambaşu l-a făcut praf pe Alexandru Arşinel. Într-o postare pe rețelele de socializare, compozitorul și cântărețul Călin Geambașu a avut un mesaj dur după moartea lui Alexandru Arșinel, deoarece acesta din urmă dorit să-și păstreze funcția de director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” chiar şi la o vârstă înaintată, mai ales că se confruta şi cu probelme medicale.

Mihai Bendeac, mesaj surprinzător după moartea lui Alexandru Arșinel. Cei doi s-au jignit reciproc acum câţiva ani

„Păcat. Unii oameni, rămași captivi în amintirea altor vremuri, refuză să-și asume vârsta biologică și evoluția vieții, ajungând să dispară trași în jos de propriile ancore… La peste 80 de ani, regretatul Alexandru Arșinel voia să fie în continuare director la Teatru, în loc să-și onoreze retragerea și bine meritata pensionare, după o carieră strălucită, cu multe roluri ce au bucurat o țară întreagă… Acea luptă surdă, inutilă, nu i-a priit deloc. S-a legat cu lanțuri de scaun și poziție, pozând în „victima sistemului” la peste 80 de ani… Bătrânețea lui trebuia să fi fost o frumoasă aducere aminte a întregii sale vieți plină de realizări, povestind nostalgic și voios alături de copii și de nepoți. Chiar fabulând sau exagerând. Ar fi fost permis din partea unui actor renumit ca el. I-ar fi făcut bine. Nicidecum o luptă cu Primăria…Alexandru Arșinel ne va rămâne tuturor în amintire prin multele roluri haioase pe care le-a interpretat și cu care ne-a amuzat plăcut. Îi mulțumim! Drum lin!”, a scris Călin Geambașu pe Facebook.

Cine sunt Bogdan şi Cristian, copiii lui Alexandru Arşinel. Cu ce se ocupă fiecare şi ce avere le va rămâne de pe urma regretatului actor

Alexandru Arșinel a murit, joi, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde se afla internat de două săptămâni, din cauza unor grave probleme de sănătate. Marele artist suferea de mai mulți ani de probleme cardiace, iar în ultima perioadp starea sa de sănătate s-a agravat și a fost internat la Terapie Intensivă.