Mihai Bendeac, mesaj surprinzător după moartea lui Alexandru Arșinel. Cei doi s-au jignit reciproc acum câţiva ani

Mihai Bendeac a trecut conflictul pe care l-a avut cu Alexandru Arșinel şi a transmis un mesaj emoţionant după moartea artistului.

30 sept. 2022, 16:38
Mihai Bendeac, mesaj surprinzător după moartea lui Alexandru Arșinel. Cei doi s-au jignit reciproc acum câţiva ani
Mihai Bendeac, mesaj surprinzător după moartea lui Alexandru Arșinel. Cei doi s-au jignit reciproc acum câţiva ani

Mihai Bendeac, mesaj surprinzător după moartea lui Alexandru Arșinel. Fostul jurat de la iUmor a anunţat că replicile dure dintre el şi Alexandru Arșinel sunt lăsate în urmă şi a transmis un mesaj de condoleanţă familiei îndoliate.

„Nu le-am considerat niște atacuri. L-am simțit sincer, iar eu am simțit să-i răspund așa. De mult timp am considerat că totul s-a încheiat. Nu l-am cunoscut niciodată personal pe Alexandru Arșinel și nici pe Stela Popescu. Transmit condoleanțe familiei”, a declarat Mihai Bendeac pentru Cancan.

Cine sunt Bogdan şi Cristian, copiii lui Alexandru Arşinel. Cu ce se ocupă fiecare şi ce avere le va rămâne de pe urma regretatului actor

Alexandru Arșinel și Mihai Bendeac au avut un schimb dur de replici în 2017. Mihai Bendeac a declaratcă o respectă foarte mult pe Stela Popescu pentru contribuția pe care a adus-o teatrului, în schimb nu îi poartă aceleași sentimente lui Alexandru Arșinel, pe care îl considera un actor submediocru și un profitor.

Când va fi înmormântat Alexandru Arşinel. Familia a dat detalii despre ceremonia funerară

Răspunsul lui Alexandru Arşinel a venit imediat: „Nu vreau să intru în polemică cu acest jeg. Nu mă interesează. Un om de o speţă jegoasă! Sunt persoane ca îşi doresc să iasă în faţa neapărat. Şi atunci ies… cu creaţii deosebite, cu apariţii excepţionale, cu momente frumoase sau cu asemenea jeguri. Vor să iasă neapărat în faţă atacând artişti iubiţi de oameni, galonaţi, decoraţi, apreciaţi de milioane de oameni de-a lungul atâtor ani. Nu mă doare. Mă surprinde. Şi cred că astfel de oameni nu sunt sănătoşi la cap şi nici nu arată a fi oameni sănătoşi. Nu voi intra în conflict cu asemenea persoane. Îi consider, repet, nişte jeguri. Consider că numai jegurile se preocupă cu treaba asta, cu conflictul dintre artişti”.