Călin Geambaşu, prima reacţie despre dosarul în care este acuzat de corupere sexuală a minorilor. Ce rol are fosta sa iubită

Călin Geambașu și fosta lui logodnică, Angelica Cadar, sunt cercetați pentru corupere sexuală de minori după sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. Artistul se află de doi ani în dispute cu mama fiului său, Davin, care încearcă să obțină custodia băiatului. Copilul locuiește în prezent cu tatăl lui, după decizia instanței, iar la un an de la această decizie, tot instanța este cea care i-a pus pe cei doi sub cercetare pentru corupere sexuală de minori.

18 dec. 2019, 06:37
Călin Geambaşu, prima reacţie despre dosarul în care este acuzat de corupere sexuală a minorilor. Ce rol are fosta sa iubită

Călin Geambașu nu înțelege dacă instanța se referă la fiul lor sau la alți minori şi susține că este nevinovat. Ba, mai mult, în ceea ce îl privește pe fiul său, nu l-a expus niciodată în contexte sexuale și chiar i-a instalat pe smartphone o aplicație care împiedică vizionarea conținutului vizual cu caracter sexual sau nepotrivit vârstei lui.

„Până să îmi arăt din nou nevinovăția în fața anchetatorilor, fiind artist de meserie, sunt obligat să mă apăr public în raport cu noua anchetă demarată împotriva mea și a mamei copilului meu, Angelica Cadar. Măcar e bine că sunt în viață când mi se aduc astfel de acuzații, ca să pot demonstra dezechilibrul lor radical. În primul rând, este important de înțeles că nu s-a pornit această anchetă în mod direct împotriva noastră, ci este un efect indirect al altor două acuzații din partea Angelicăi Cadar la adresa mea, acuzații pentru care am publicat deja ordonanțele de clasare (adică, nu există respectivele fapte care să mă aibă drept autor). Instanța s-a autosesizat preventiv, văzând complexitatea cauzei, însă în cadrul plângerilor și al anchetei nu a fost vorba deloc despre copilul nostru (sau alt minor), de aici și nedumerirea privind această prevenție excesivă ce de abia acum cauzează efecte negative asupra copilului nostru, expunând-l unor situații fără precedent”, a declarat Călin Geambașu pentru Cancan.

EXCLUSIV Călin Geambaşu şi Angelica Cadar, acuzaţii grave şi practici sexuale SCANDALOASE. Dialog HALUCINANT la TV VIDEO

„Copilul nostru (și nici un alt minor) nu a asistat sau a luat parte vreodată la vreun act sexual desfășurat între mine și Angelica Cadar sau alți adulți. Îmi este și greu să scriu, atât de disproporționată este sesizarea… Copilului meu i-am instalat pe telefon normativul protectiv numit PEGI, adaptat vârstei lui, care îl mai protejează de conținut media nepotrivit. Copilul nostru nici măcar nu a auzit înjurături în casă la noi, având ca interes crearea unui punct de reper moral numit simplu, acasă. Când a auzit înjurături de la alți copii nici nu știa să ni le reproducă corect, fiindcă nu era deloc familiarizat cu termenii. De-a lungul anilor, acasă la mine, mulți părinți ai prietenilor copilului nostru și-au lăsat copiii la joacă și/sau peste noapte și nimeni și niciodată nu a reclamat ceva care măcar să facă atingere la astfel de lucruri odioase”, a adăugat Călin Geambaşu.

Călin Geambaşu a câştigat custodia copilului în instanţă. Fosta iubită are un program de vizitare strict

Călin Geambașu precizează că se va supune noii anchete, în ciuda șocului pe care l-a suferit: „Copilul nostru deja a fost audiat în cadrul procesului civil legat de stabilirea domiciliului și nicio instituție nu a adus astfel de atingeri! Copilul a fost audiat de Protecția Copilului, de psiholog expert judiciar, de Poliție, de Autoritatea Tutelară și de judecător. Pe parcursul unui proces care a durat aproape doi ani, nimeni nu a semnalat ceva asemănător, de aceea șocul meu privind autosesizarea ultimului judecător. Însă nu avem de ales și ne vom supune noii anchete. Angelica Cadar, eu și copilul tău îți mulțumim pentru ce ai demarat, fără să te gândești o clipă la posibilele consecințe! Sunt publice ordonanțele de clasare pe care Angelica Cadar le-a atacat în instanță și au precedat ancheta în curs. Acuzațiile dovedite a fi false din spatele ordonanțelor de clasare au fost acces ilegal la un sistem informatic, precum și șantaj și amenințare”.