EXCLUSIV Călin Geambaşu şi Angelica Cadar, acuzaţii grave şi practici sexuale SCANDALOASE. Dialog HALUCINANT la TV VIDEO

Călin Geambașu îi dă replica fostei iubite, cu care are și un copil. Artistul a povestit în exclusivitate la România TV cum Angelica Cadar și-a părăsit copilul și refuză să petreacă timp cu el. Călin Geambașu a obținut în instanță custodia băiețelului. Fosta iubită îl acuză că nu o lasă să-și viziteze copilul, o urmărește și a ieșit public cu acuzații și despre practici sexuale scandaloase.

07 oct. 2019, 08:29
EXCLUSIV Călin Geambaşu şi Angelica Cadar, acuzaţii grave şi practici sexuale SCANDALOASE. Dialog HALUCINANT la TV VIDEO

Călin Geambaşu a declarat la România TV că fosta sa iubită refuză orice contact legat de copil.

„Am invitat-o la film, să ne însoţească, i-am luat bilet, niciun raspuns, dacă vrea poate oricând. Ieri am trimis mail-ul, trei  bilete la film, dar ca astea sunt zeci de invitaţii la normalitate. Copilul nu înţelege de ce a fost abdandonat la şcoală, nu a înţeles ce i se întâmplă acum. E drept, ea când mai avea crize de gelozie ne ţinea sub presiunea abandonului, dar am crezut că ifose de adolescentă , gata, plec, o să ai altă mamă, spuneam revino-ţi, apoi îşi revenea, ne îmbrăţişam, după care iar o apucau…”, a declarat Călin Geambaşu.

Călin Geambaşu, un nou atac violent la adresa tatălui său. INCREDIBIL: ce-i reproşează ACUM

Angelica Cadar, fosta iubită a artistului, susţine însă că este o victimă: „Sunt monitorizată de detectivi particulari, am făcut două plângeri, am gasit două aparate pe maşina diferite, aparate de control GPS, erau puse la diferite etape”.

„Este o echipă specializată angajată, nu e urmarire, sunt oameni care au autorizaţie MAI şi este în ajutorul aflării adevărului. Ea reclamă că vine să aducă alimente copilului şi nu e primită, a trebuir să angajez o echipă ca sa demonstrez că nu este adevărat, este exact invers”, a explicat Călin Geambaşu.

„De ce de fiecare dată când spuneam să ne despărţim, mă tragea pe jos, mă baga în duş, pentru ce insista să fim ca înainte dacă el a stat din milă… Cu partea de swinger… interesant, am cunoscut ce înseamnă alături de Lavinia şi Călin, ei au facut aşa să mă atragă… Lavinia e fosta soţie!”, a mai spus Angelica Cadar.

Călin Geambaşu a câştigat custodia copilului în instanţă. Fosta iubită are un program de vizitare strict

„Ea spune că poate trăi oricât de greu, în loc să încerce să creezeun  cadru uşor îl face greu, să-şi dovedească că poate să reziste, dar l-a angrenat şi pe copil în sarabanda ei dogmatică. La psiholog îi spunea doamnei şi aducea acasă înregistrarea în semn de capitulare… îi spunea că are apucaturile distructive, dar că nu o interesează că face rău şi celorlalţi”, a mai spus Călin Geambaşu.