Călin Popescu Tăriceanu: Intrarea PLR la guvernare este o problemă de oportunitate

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri, la Ploieşti, că intrarea la guvernare a Partidului Liberal Reformator (PLR) este 'o problemă de oportunitate', însă în prezent nu există nicio discuţie pe acest subiect.

30 iul. 2014, 10:43
Călin Popescu Tăriceanu: Intrarea PLR la guvernare este o problemă de oportunitate

‘În ceea ce înseamnă intrarea la guvernare, este o problemă de oportunitate. (…) Nu s-a pus problema şi nu este în momentul de faţă nicio discuţie referitoare la intrarea la guvernare’, a spus Tăriceanu răspunzând unei întrebări, scrie Agerpres.

El a afirmat că, în momentul de faţă, Guvernul are o majoritate pe baza căreia funcţionează, iar obligaţia PLR este aceea de a-l susţine.

PNL mai pierde doi parlamentari care se alătură lui Tăriceanu

‘Eu cred că noi avem o obligaţie pe care ne-am asumat-o în momentul în care am fost votaţi cu toţii şi suntem membri ai Parlamentului votaţi pe listele Uniunii Social Liberale. Deci aici nu avem foarte mult să stăm pe gânduri. (…) Guvernul în momentul de faţă este alcătuit, are o majoritate pe care funcţionează, noi avem obligaţia să susţinem din Parlament actualul Guvern pentru că, aşa cum spuneam, am fost votaţi cu toţii pe lista comună, pe lista USL-ului’, a explicat preşedintele Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a participat, la Ploieşti, la ceremonia de omagiere a personalităţii lui I.G. Duca


loading...