Un candidat la Primăria Sectorului 6 s-a filmat în DUŞ. "Am apă caldă. Veniţi la mine! Apa spală doar pielea, nu şi politicianismul"

Publicat: Miercuri, 02 Septembrie 2020 21:14 // Actualizat: Joi, 03 Septembrie 2020 01:27 // Sursa: romaniatv.net

Călin Tudose, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) pentru Primăria Sectorului 6 la alegerile locale 2020, a stârnit controverse, după ce s-a filmat în timp ce făcea duş. Politicianul şi-a anunţat chiar şi contracandidaţii că are apă caldă şi i-a invitat la el acasă cu o condiţie: "vă las să intraţi numai dacă aveţi săpunul în mână".

 

Foto: Facebook

Candidatul PER la Primăria Sectorului 6 a găsit o manieră inedită de a se promova în campania electorală. Călin Tudose s-a filmat în duş şi a anunţat pe toată lumea că are apă caldă.

"Domnul candidat Ciucu, doamna Trăilă, domnul Moraru zis Socofle, domnişorul DeMezzo şi toţi ceilalţi suficienţi pe care vă văd la televizor, vă anunţ că am apă caldă. Veniţi la mine la Orizont să faceţi un duş", a spus Tudose.

Cel care vrea să ajungă primar al Sectorului 6 a lansat şi o provocare.

"E apă caldă, apă bună care spală doar pielea, nu şi politicianismul. Sunaţi la uşă. Vă las să intraţi numai dacă aveţi săpunul în mână. Totodată, vă lansez provocarea warm water challenge (provocarea apei calde, trad). Adio!", poate fi auzit Călin Tudose în timp ce se spală pe cap.

Clipul candidatului este însoţit şi de un mesaj pe care l-a publicat pe Facebook.

"...RADET, care sucombă, rețeaua e pur și simplu ciur și atunci am nevoie de un program de investiții. N-o să mint pe nimeni, nu va fi ușor, va trebui să trăim 4 ani cu Bucureștiul săpat, dar eu vreau să sap Bucureștiul..."

În traducere: TOT CE SE LUCREAZĂ ACUM ESTE DĂUNĂTOR BUCUREȘTENILOR PENTRU CĂ NU E FĂCUT DE PNL. DACĂ SAPĂ CIUCU CU PNL-UL, BUCUREȘTENII VOR FACE EXTAZIAȚI MITINGURI DE FERICIRE , APA CALDĂ FIIND ÎNTRERUPTĂ EXACT CA ACUM. ADICĂ PE PORȚIUNILE UNDE SE FAC ÎNLOCURI MASIVE DE CONDUCTE, PENTRU CĂ VREMEA CÂRPELILOR A TRECUT DE MULT.

Asta arată ipocrizia și dezinformarea la care este supus electoratul de către niște leaderi de tinichea PNL-iști, culmea, toți cu consilieri de imagine și de mesaj. Adică pe scurt, un amalgam de mediocrități sinistre prezentate publicului ca SOLUȚIE.

Pentru că nu am avut regizor, am omis-o din video pe Violeta Alexandru. Nici dânsa n-are apă caldă, am văzut că se agita săraca cu masca-i de 1m², trasă pe ochi, cu același mesaj super stupid, venit din cretacicul politicianismului. Mie mi-e milă de dânsa, îmi închipui că e super nasol să nu te speli și îi garantez că dacă îmi cere, îi aduc la minister două găleți cu apă caldă! Oricând, cu toate că asta ar fi fost datoria lui Ciucu, pe el l-a nominalizat la neant.

Așa că, Ciprian Ciucu, nu mai "săpa Bucureștiul" că oricum îl "sapi" numai la figurat, mai bine perfecționează-te în "a-ți săpa singur groapa", politic vorbind.

Sfaturile mele:
1. Nu mai minți oamenii, că transpiri vizibil.
2. Nu mai fi ipocrit pentru că, logic, transpiri vizibil. Cu miros politicianist.
3. Nu te mai lua după consultanți, ei lucrează pe bani, așa că nu sunt îndrăgostiți de tine, ci de bani.
4. Nu mai jigni electoratul de dreapta cu tâmpenii care duc la ceaușism.
5. Fă duș. Doar cu apă rece, ajută la trezire.

Mă opresc din această diatribă pentru că trebuie să mai am și timp să râd cu lacrimi de prostiile redundante și contradictorii ale celor doi apoteotici jongleri mergători pe sârmă, fără centură, de la "Circul Guvernamental de Stat", anume jalnicii Tătaru și Anisie care prezintă non-stop la televizor "viitorul pe planeta Marte în soluții colorate"", a scris Tudose pe Facebook.

Cine este Călin Tudose

Călin Tudose este candidatul Partidului Ecologist Român (PER) pentru primăria Sectorului 6 la alegerile locale 2020. A fost consilier local la Primăria sectorului 6, după ce a candidat, în anul 2016, pe listele Partidului Mișcarea Populară (PMP) și a reușit să obțină funcția vizată.

Călin Tudose a terminat Facultatea de Instalații și a lucrat ca administrator de șantier, manager vânzări, lucrător comercial și tehnician electronist.

Astfel, în perioada 2015-2016, el a fost referent marketing la SC Service Ciclop SA, firmă a Primăriei Municipiului București.

Conform declarației de avere, Călin Tudose deține jumătate dintr-un teren intravilan de circa 1.500 de mp situat în Alba Iulia, pe care l-a cumpărat în 2009, dar și un apartament de circa 50 de mp în București, achiziționat în 2015, prin contractarea unui credit ipotecar în valoare de 180.000 de lei, scadent în 2040.

Călin Tudose deține și două autoturisme – un BMW fabricat în 2001 și un Kia fabricat în 2009, dar și trei ceasuri achiziționate în perioada 2005-2008, în valoare totală de 8.000 de euro.

În 2018, Călin Tudose a câștigat puțin peste 12.000 de lei din indemnizația de consilier local la primăria sectorului 6. În perioada 2016-2017, Tudose Călin a câștigat 40.000 de euro și 37.000 de lei din vânzarea a trei terenuri intravilane.

ALEGERI LOCALE 2020. 16 candidaţi înscrişi în cursa pentru funcţia de primar în Sectorul 6

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Călin Tudose candidat per Primărie Sector 6
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
31 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H