Calmul de dinaintea furtunii: O faimoasă cititoare în tarot prezice o pauză în războiul din Ucraina, în 2023

Tarologul Anna Efremova a făcut câteva predicţii privitoare la războiul din Ucraina, pentru anul 2023. Expertul spune că ostilitățile vor continua, iar în primăvară vor fi momente de cotitură.

24 sept. 2022, 15:49
Calmul de dinaintea furtunii: O faimoasă cititoare în tarot prezice o pauză în războiul din Ucraina, în 2023

„Războiul va continua în 2023 și îl vom simți foarte puternic. Este clar că vor fi depresii, griji, spitalizări și alte lucruri teribile. Războiul continuă. Dar imediat au mai căzut două cărți din pachet, care indică faptul că primăvara lui 2023 va aduce un rezultat sigur”, a spus cititoarea în tarot Anna Efremova.

Conform previziunilor pentru prima jumătate a anului, Federația Rusă ar putea face o pauză în război din cauza lipsei de arme. Cu toate acestea, tarologul nu-i sfătuieşte pe ucraineni şi occidentali  să se relaxeze.

Citeşte şi Putin, turbat în plină mobilizare. L-a dat afară pe cel mai mare general care se ocupa de logistica războiului din Ucraina

Metoda forța de influență, încercările de a ajunge la o înțelegere aduc consecințe negative și distrugeri mari. Poate fi o scurtă pauză înainte de ofensivă. De ce apare pauza? Pentru că există o lipsă de resurse. Vorbim despre Rusia, în relație cu Ucraina. Federația Rusă poate face o pauză pentru o anumită perioadă de timp„, a explicat tarologul.

„O pauză cu o nuanță înșelătoare, pentru că Rusia are ambiții imperiale: „Vreau totuși să cuceresc, încă vreau să îţi iau casa, încă vreau să îţi iau pământul!” Dar starea de spirit a împăratului se va clătina puțin”, a adăugat Anna Efremova, citată de Unian.

Citeşte şi Transformarea şocantă a unui militar de la Azovstal, după câteva săptămâni de captivitate rusă. De slab ce este, medicii nu pot să-l opereze