Călugăr român, arestat după ce ar fi bătut un alt călugăr din Belarus, pe Muntele Athos

Un călugăr român în vârstă de 35 de ani a fost arestat după ce ar fi bătut un alt călugăr la mănăstirea sârbă de pe Muntele Athos.

18 sept. 2023, 22:32
Călugăr român, arestat după ce ar fi bătut un alt călugăr din Belarus, pe Muntele Athos
Un călugăr român a fost arestat după ce a bătut un alt călugăr

Un călugăr român în vârstă de 35 de ani a fost arestat luni, după ce ar fi bătut un alt călugăr sârb la mănăstirea Hilandar de pe Muntele Athos, potrivit ekathimerini.com.

Citește și: Primele declarații ale călugărului de pe Athos care a împușcat un român: „Nu sunt criminal! Aici ai voie, e ca în America”

Românul l-ar fi lovit pe călugărul din Belarus, în vârstă de 52 de ani, cu pumnii, cu picioarele și cu o sticlă din plastic în față. Încă nu este cunoscut motivul care a dus la această altercație.

Victima a fost transportată la Spitalul Polygyros, unde se află sub tratament pentru răni ușoare.

Citește și: Povestea uluitoare a interlopului din Militari ajuns călugăr în Muntele Athos. Mădălin spărgea locuințe, fura și făcea legea în Sectorul 6, iar acum se roagă pentru oameni în pustietate

Călugărul român a fost arestat după un proces rapid, cunoscut sub numele de „aftoforo”, care permite audierea rapidă dacă arestarea este făcută în termen de 48 de ore de la o presupusă infracțiune.