CALVARUL fetelor din BORDELUL din casa lui Viorel Lis, povestit de vecini. „Erau ţinute CU FORŢA”

Cei care locuiesc în apropierea imobilului aflat în proprietatea lui Viorel Lis şi în care funcţiona un bordel, sub paravanul unui salon de masaj erotic, ştiau că ceva nu este în regulă, iar marţi, când mascaţii au descins acolo şi au intrat cu forţa în clădire bănuielile li s-au confirmat.

RomaniaTV.net
29 apr. 2014, 12:41
CALVARUL fetelor din BORDELUL din casa lui Viorel Lis, povestit de vecini. „Erau ţinute CU FORŢA”

Oamenii care locuiesc pe strada Tunari, apropae de Piaţa Romană, în apropierea bordelului care funcţiona în casa lui Viorel Lis spun poveşti înfiorătoare despre ce se petrecea acolo.

„Casa e a lui Viorel lis, a şi locuit aici acum câţiva ani. Dar e închiriată. Am auzit că ar fi nişte mafioţi din Constanţa”, spune un vecin, care cu greu spune tot ce ştie, deoarece se teme ca acest lucru să nu se întoarcă împotriva lui. „Veneau taxiuri şi la 2, şi la 3 dimineaţa. Luau fete, nişte puştoaice frumoase care arătau bine, şi plecau cu ele. Nu am văzut să se mai întoarcă pe urmă. Cred că făceau trafic, ceva. Cine a avut curaj să întrebe sau să spună ceva?”, spune omul, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi Casa lui VIOREL LIS găzduia un salon de MASAJ EROTIC, paravan pentru o reţea de prostituţie DE LUX VIDEO

Alţii spun că era evident că în casa lui Lis se petreceau lucruri necurate şi că fetele erau ţinute cu forţa în interior. „Fetele care stateau in casa deschideau geamurile si cereau tigari trecatorilor. Unele plangeau si ii rugau pe oameni sa le ajute. Am auzit ca ziceau ca sunt tinute cu forta si puse sa multumeasca clientii. Ca sa mai fraiereasca oamenii din zona, patronii mai deschideau portile. Aveau mese amenajate in spate, la misto. Le lasau asa sa vada lumea. Odata au iesit niste fete mai mult dezbracate si au inchis portile imediat!”, a mai spus un vecin.