Camelia Mitoşeru, prima apariţie dupa externare. „Nu puteam să mai vorbesc şi să merg!” VIDEO

Camelia Mitoşeru a făcut mărturisiri cutremurătoare despre momentele cumplite prin care a trecut recent. M ama lui Mihai Mitoşeru a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate!

22 nov. 2021, 19:50
Camelia Mitoşeru, prima apariţie dupa externare. „Nu puteam să mai vorbesc şi să merg!” VIDEO

Camelia Mitoşeru, prima apariţie dupa externare. Camelia Mitoşeru a ajuns la începutul lunii noiembrie de urgenţă la Spitalul Floreasca, fiind suspectă de accident vascular cerebral. Totul a avut loc chiar de ziua onomastică a fiului său, Mihai Mitoşeru.

Camelia Mitoşeru, prima apariţie dupa externare

Camelia Mitoşeru şi fiul ei au fost invitaţi, luni, la Teo Show, unde au vorbit despre momentele teribile prin care au trecut.  „Am fost mai puternic de data asta şi, în momentul în care m-am urcat în maşină, am rugat nişte prieteni să mă ducă la mama, am sunat şi la salvare să ajungă în acelaşi timp cu mine. Am spus „OK, sparg uşa!”. Am intrat, mama nu putea să vorbească şi tremura. Nu am ştiut ce are, salvarea a venit la două minute, foarte repede, şi împreună cu cei de la salvare ne-am gândit să nu fie atac cerebral!”, a povestit Mihai Mitoşeru.

Camelia Mitoșeru a fost externată. Ce a pățit de fapt vedeta: ”Eu n-am crezut în medicamente. Am făcut o criză convulsivă”

Camelia Mitoseru a dezvăluit că, de fapt, nu îşi luase medicamentele aşa cum i le-a prescris medicul! „N-am fost cuminte! Vă spun la toți! Oricâte medicamente vă dă un doctor să le luați cu sfințenie! Că dacă nu, la urgență vă duceți, ca mine! Ferească Dumnezeu pe toată lumea! Gândiți-va că în primul rând n-am putut să mai vorbesc! Când am ieșit prima dată din spital, după operație, că știți povestea, eu n-am vrut să iau unele dintre medicamente, că am citit eu prospectul și mi s-a părut că alea nu trebuie să le iau eu! Și i-am spus de zece ori, măi, Mihai, eu pe astea nu le mai iau! Și am început să le mai împuţinez! Îl mințeam, săracul! El întreba, e adevărat! Eu am înțeles că sunt pentru epileptici, măi copii! Și eu n-avusesem!”, a spus Camelia Mitoseru.

Camelia Mitoșeru, luată cu ambulanța și dusă la spital. Mama lui Mihai Mitoşeru este suspectă de AVC

„Sunt dată naibii. Am învățat o lecție, persoana vârstnice trebuie sa înțeleagă ca avem o vârstă si viata de acum nu mai e ca la tinerețe. Lecția e ca trebuie sa respectam medicamentație medicilor, nu cum am făcut eu. Nu mi am închipuit ca atâția oameni m-au sunat”, a mai spus mama lui Mihai Mitoşeru.’

Aceasta a dezvăluit şi prin ce a trecut: „M-am dus în bucătărie să îmi fac un ceai, l-am facut, l-am pus în cană… pâna aici ştiu tot. După aceea nu mai ştiu… M-am trezit fleaşcă! Cana, era din aia termică, s-a facut praf! Mă sprijineam într-o mână şi mi-am dat seama că aveam cioburi şi în palmă, dar nu m-am tăiat. Telefonul suna în disperare, am realizat că sunt jos, nu am putut să mă ridic şi m-am târât pâna în hol, unde era telefonul. Mi-am adus aminte că am cheia în uşă. Ce fac? M-am târât şi am descuiat uşa!”.