Camelia Şucu rupe tăcerea despre divorţul de fostul soţ. Cum l-a cunoscut pe Dan Şucu şi de ce s-au depărţit: „Nu a fost ușor să trăiesc asta!”

Camelia Şucu, una dintre cele mai cunsocute femei de afaceri din România, a fost căsătorită timp de 20 de ani cu Dan Şucu, actualul co-acţionar de la Rapid, alături de care are două fete. Cei doi au construit şi o afacere imensă, Mobexpert, pe care au împărţit-o la divorţ.

21 feb. 2023, 14:29
Camelia Şucu rupe tăcerea despre divorţul de fostul soţ. Cum l-a cunoscut pe Dan Şucu şi de ce s-au depărţit: „Nu a fost ușor să trăiesc asta!”
Camelia Şucu rupe tăcerea despre divorţul de fostul soţ. Cum l-a cunoscut pe Dan Şucu şi de ce s-au depărţit: "Nu a fost ușor să trăiesc asta!"

Camelia Şucu rupe tăcerea despre divorţul de fostul soţ.  Afacerista era studentă la Medicină atunci când l-a cunoscut pe cel cu care avea să îi devină soţ. Dan Şucu se afla deja într-o relație mai mult platonică, iar o prietenă foarte bună de-a femeii de afaceri a fost cea care a reușit să îi aducă împreună.

„L-am cunoscut pe Dan când eram în anul I de facultate, la Poiana Brașov. O prietenă de-a mea, care fusese vecină cu el, ne-a prezentat, am vorbit, cred că ne-am plăcut, dar n-am început atunci o relație. Dar ne-am reîntâlnit în București, întâmplător, eu dădeam un telefon de la un telefon public, în față la Eva, el venea dinspre ONT, pentru că el a fost ghid ONT în studenție.  Am spus întâmplator, dar cred că nimic nu-i întâmplător… Apoi ne-am reîntâlnit la munte”, a spus Camelia Șucu pentru Revista Tango.

Citeşte şi: Dan Șucu, demolat de fiica lui, Ioana. Ce spune despre Diana Lăscărescu: „Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă”

„Îmi amintesc de prima noastră întâlnire, în față la Universitate. Da. Îmi aduc aminte, ca și cum ar fi fost ieri, cum l-am văzut venind. Era înalt, avea blugi bleu, o geaca bej, o căciulă rusească, ma rog, o variantă americană a căciulii rusești, că era mai sofisticată, și niște ochi albaștri pe care n-o să-i uit niciodată. Am simțit că m-am îndrăgostit de Dan mai repede decât credeam”, a maia dăugat femeia de afaceri, care a dat detalii şi despre nuntă: „Era 25 august 1985. În 86 ne-am căsătorit. Un pic mai neconvențional, dar destul de ocolit. Era atât de tânar… Eu aveam 19 ani, el 21. Mi-a spus ca a vorbit cu mama lui și că mamei lui i se pare o idee foarte bună să ne căsătorim. Pe mine nici nu m-a interesat a cui a fost ideea, m-am bucurat, nu m-am mai gândit cum a venit această cerere. La mine era clar, am zis da pe loc!”.

Citeşte şi: Dan Șucu, un romantic incurabil! Cum a cucerit-o milionarul pe fosta prezentatoare de la TVR, actuala sa soţie

Camelia Șucu a mai dezvăluit că între ea și soțul ei era mai mult o relație profesională în ultima perioadă a relaţiei. „Nu a fost ușor să trăiesc asta, când mi s-a spus că pleacă de acasă, am luat mașina și am plecat să conduc, pentru ca mă relaxează… Noi nu am avut comunicare și nu am avut comunicare de la început, iar cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că are dreptate și că este din vina mea. Am plâns mult în perioada aceea și am refulat în sport, făceam sport până la epuizare. Mi-am luat doar banii pe dividende și societăți, încheind tranzacția, apoi finalizând divorțul. Acea știre, Camelia Șucu a primit la divorț 40 milioane de euro, este total falsă. Nu, adevărul este acesta: asociatul Camelia Șucu a primit în urma vânzării de acțiuni (scrie și în Monitorul Oficial) 40 milioane de euro”.