Dan Șucu, un romantic incurabil! Cum a cucerit-o milionarul pe fosta prezentatoare de la TVR

Dan Șucu este căsătorit de 16 ani cu fosta prezentatoarea de la TVR, Diana Lăscărescu, care a dezvăluit cum a fost ziua în care omul de afaceri a cerut-o de soție.

12 feb. 2023, 19:10

Dan Șucu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu fosta prezentatoare de la TVR, Diana Lăscărescu, actula doamna Șucu.

Cei doi au făcut cununia civilă în aprilie 2007, iar nunta în luna octombrie a aceluiași an.

Citiți și: Câți ani are, de fapt, Dan Șucu. Multă lume a rămas surprinsă când i-a văzut buletinul

Diana Șucu a fost cerută de soție în anul 2005, iar de atunci sunt de nedespărțit

Fosta prezentatoare de la TVR este căsătorită cu unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. Dan Șucu a creat cel mai buternic brand românesc de mobilă și a ajuns să deţină 50% din acțiunile Rapidului.

Soția milionarului a dezvăluit cum a fost momentul în care afaceristul a cerut-o de soție. Femeia i-a spus ”DA” lui Dan Șucu, iar la un an distanță a devenit mamă, conform playsport.ro

„4 august 2005, ziua în care iubitul meu a îngenuncheat și m-a cerut de nevastă, practic ziua în care am devenit soție. Îi mulțumesc pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine. Îi mulțumesc pentru că a ales să-și împartă fiecare clipă cu mine. La mulți ani, iubirii noastre!”, scria Diana Șucu în anul 2021, pe rețelele de socializare.

Cei doi au o familie frumoasă și se iubesc ca la început, iar împreună au doi băieți mari.

„Nu știu dacă există căsnicie perfectă, trebuie să fii tolerant, să ne respectăm partenerul. Sunt câteva idei de bază care stau la temelia unei relații.

Eu cred că respectul este foarte important. Și să ajungi să fii într-o relație de prietenie cu partenerul de lângă tine. Să nu-ți fie teamă să-l întrebi absolut orice. Eu cu Dan discutăm în fiecare zi, de 10 ori pe zi, la telefon. Este persoana care mă calmează, care mă liniștește, țin cont de punctul lui de vedere întotdeauna”, a declarat Diana Șucu la PRO TV.

Înainte de căsătoria cu Diana, Dan Șucu a fost căsătorit cu Camelia, cu care are două fete. Celebrul afacerist va împlini în primăvara acestui an frumoasa vârstă de 60 de ani.

Citiți și: Dan Șucu, demolat de fiica lui, Ioana. Ce spune despre Diana Lăscărescu: „Cu soția lui nu voi fi niciodată prietenă”