Camen Iohannis, criticată dur de Dana Budeanu pentru ținutele purtate în Emiratele Arabe

Carmen Iohannis a fost aspru criticată pentru vestimentația purtată în Emiratele Arabe. Printre vocile care au criticat modul în care soția președintelui Klaus Iohannis se îmbracă și cum apare la evenimente publice este și Dana Budeanu.

21 mart. 2023, 09:20

Carmen Iohannis și-a însoțit soțul, zilele trecute, în vizita în Abu Dhabi. Pentru această vizită, soția președintelui Klaus Iohannis a abordat o ținută albă, lejeră de vară, în ton cu temperatura. În această perioadă a anului, în Emiratele Arabe sunt, în medie, 30 de grade Celsius. Carmen Iohannis a ales să poarte o rochie albă, vaporoasă, cu mâneci bufante și o pereche de sandale perfecte pentru plimbarea în nisipul fierbinte din lumea arabă.

Camen Iohannis, criticată dur de Dana Budeanu pentru ținutele purtate în Emiratele Arabe

Citește și: Cum a fost îmbrăcată Carmen Iohannis la întâlnirea cu Împăratul Japoniei, Naruhito, şi Împărăteasa Japoniei, Masako / GALERIE FOTO

La rochia albă, soția președintelui a asortat o poșetă Chanel de mici dimensiuni, de culoare galbenă, iar în păr și-a pus ”un clește de plastic”, detaliu care a atras atenția Danei Budeanu.

„Jos Channel, sus clește dă plastic! PS: Rafila și-o fi luat și el un sacou?”, a scris Dana Budeanu.

Și Oviu Buta, unul dintre cei mai renumiți critici de modă din România, a considerat că și de această dată Carmen Iohannis a dat greș. “Carmen Iohannis confundă un dineu diplomatic cu bucătăria și reușește să ne înfățișeze cea mai ciudată ținută purtată de-a lungul istoriei ei ca Primă Doamnă. Rochia merită o cu totul asta destinație, în speță o plajă. Iar clama din cap merită o baie”, a declarat Ovidiu Buta, pentru Fanatik.ro.