Cameră de hotel din Slănic Moldova, devastată de turişti. Dezastrul găsit de menajere: „S-au întors valorile acasă”

O cameră de hotel din staţiunea Slănic Moldova a fost devastată de turişti. Menajerele au găsit televizorul spart şi o mulţime de ambalaje, coji de seminţe şi sticle aruncate la întâmplare prin cameră.

09 ian. 2022, 14:43
Cameră de hotel din Slănic Moldova, devastată de turişti. Dezastrul găsit de menajere: „S-au întors valorile acasă”

Cameră de hotel din Slănic Moldova, devastată de turişti. Menajerele au fost şocate de dezastrul pe care l-au lăsat în urma lor un grup de turişti.

Cameră de hotel din Slănic Moldova, devastată de turişti

Administratorii hotelului au postat pe pagina de Facebook un video cu dezastrul lăsat de tinerii în camera în care au fost cazaţi.

Citeşte şi Scandal la o pensiune din Buşteni, de Revelion. Proprietar: „Este ultima dată când mai închiriez. Nu mai îmi trebuie așa ceva”

„Turist în România…Ce ai putea comenta?!?! S-au întors valorile acasă… Dacă nu-i primești, te reclamă pentru rasism, dacă-i primești, suporți consecințele…

PS: CATEGORIC nu punem și nu vom pune NICIODATĂ în „aceeași oală” compatrioții noștri care au plecat din țară ca să facă un ban cinstit prin munca lor. Așa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viață și și-a câștigat existența prin sacrificii numai de el știute!”, au spus reprezentanții hotelului în postarea de pe Facebook.

Managerul hotelului din Slănic Moldova spune că unul dintre tineri a deveni recalcitrant în momentul în care li s-a cerut să achite contravaloarea televizorului spart.

„I-am întrebat ce s-a întâmplat, cum a ajuns camera în situaţia aceea. Erau foarte miraţi, ca şi cum nu ar fi fost ei acolo. I-am rugat să mă însoţească, am mers în cameră. Din acel moment nu au mai scos un cuvânt de dezastrul care era acolo. I-am tot întrebat ce s-a întâmplat cu televizorul, am părăsit camera, ne-am întors în recepţie, i-am rugat să aştepte ca să evaluăm daunele.

Le-am cerut contravaloarea televizorului spart. Unul dintre ei era mai recalcitrant şi refuzase iniţial, pe motiv că nu au suma pe care le-a cerut. Le-am spus că o sa apelez la Poliţie şi ne-au achitat, au plecat, deci nu a mai fost nevoie de intervenţia poliţiştilor”, a declarat managerul hotelului la Antena 3.

Reamintim că mai mulţi tineri au distrus o pensiune în noaptea de Revelion, în Capitală.

Citeşte şi Pensiune din centrul Bucureştiului, devastată de un grup de tineri în noaptea de Revelion. Proprietar: „Au spart pereţii, pagubele se ridică la 20-30 mii euro”