Pensiune din centrul Bucureştiului, devastată de un grup de tineri în noaptea de Revelion. Proprietar: „Au spart pereţii, pagubele se ridică la 20-30 mii euro”

O pensiune din centrul Bucureştiului a fost devastată de un grup de tineri, în noaptea de Revelion. Proprietarul spune că pagubele se ridică la 20-30 de mii de euro.

03 ian. 2022, 12:03
Pensiune din centrul Bucureştiului, devastată de un grup de tineri în noaptea de Revelion. Proprietar: „Au spart pereţii, pagubele se ridică la 20-30 mii euro”

Pensiune din centrul Bucureştiului, devastată de un grup de tineri în noaptea de Revelion. Proprietarul a depus plângere împotriva celor care i-au distrus vila.

Pensiune din centrul Bucureştiului, devastată de un grup de tineri în noaptea de Revelion

Proprietarul pensiunii din Centrul Bucureştiului spune că tinerii cărora le-a închiriat vila de Revelion au distrus-o.

„Uitați televizorul, l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum… spargi pereți”, a declarat Iancu Babu, proprietarul pensiunii, potrivit Digi24.

Citeşte şi Accident cumplit în Bacău. Două persoane au murit pe loc, iar alte două au fost rănite după ce o maşină a intrat într-un cap de pod

Bărbatul povesteşte că a fost sunat pe 31 decembrie de o persoană care l-a rugat să-i închirieze vila pentru noaptea de Revelion, deoarece apartamentul în care urma să petreacă alături de prieteni nu mai era disponibil

„Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal și vedeți ce s-a întâmplat”, a precizat proprietarul vilei.

Bărbatul spune că în jur de ora 1 a observat că toate camerele de supraveghere montate în pensiune nu mai funcționează. A încercat să îi contacteze pe tinerii cărora le-a închiriat casa, însă nu a reuşit. Dimineaţa, femeia care trebuia să facă curăţenie a găsit casa devastata.

„Când a venit femeia de curățenie, vedeți exact ce a găsit. A sunat la poliție. S-au strâns probe, s-au luat amprente, au lucrat ieri de la ora 10 dimineața până la ora 8 seara. Am făcut plângere penală și acum așteptăm.

Pagubele se ridică la 20-30 mii euro. Mâine mă apuc să iau fiecare cameră în parte să văd exact stricăciunile peste tot și o să aduc și o echipă să-mi estimeze reparațiile, sunt 4 televizoare sparte, vreo 6 uși sparte”, a mai precizat proprietarul pensiunii.

Tinerii sunt cercetaţi pentru distrugere.

Citeşte şi Locuitorii din Motru au petrecut ultimele trei zile, inclusiv Revelionul, fără apă caldă şi căldură