Scandal la o pensiune din Buşteni, de Revelion. Proprietar: „Este ultima dată când mai închiriez. Nu mai îmi trebuie așa ceva”

S-a lăsat cu scandal la o pensiune din Buşteni, de Revelion. Câţiva turişti îl acuză pe proprietar că i-a lăsat fără curent în noaptea de Anul Nou şi că la ora 22.00 i-a trimis în cameră.

05 ian. 2022, 09:35
Scandal la o pensiune din Buşteni, de Revelion. Proprietar: „Este ultima dată când mai închiriez. Nu mai îmi trebuie așa ceva”

Scandal la o pensiune din Buşteni. IPJ Prahova confirmă că a existat un conflict cu administratorul pensiunii și că acesta a fost sancționat pentru injurii și expresii jignitoare, dar și pentru neîntocmirea fișelor de anunțare a sosirii și plecării persoanelor

Scandal la o pensiune din Buşteni

Imaginile cu scandalul în care au fost implicaţi câţiva tineri şi proprietarul pensiunii au fost postate pe TikTok. Cel care le-a făcut publice susţine că au fost obligaţi să intre în cameră la ora 22.00, iar „în seara de Revelion când a văzut că nu dormim a oprit curentul”.

Citeşte şi Pensiune din centrul Bucureştiului, devastată de un grup de tineri în noaptea de Revelion. Proprietar: „Au spart pereţii, pagubele se ridică la 20-30 mii euro”

Proprietarul pensiunii are o altă variantă. El spune că tinerii care s-au cazat la pensiune au avut un comportament neadecvat şi că aceştia i-au deranjat şi pe ceilalţi turişti cazaţi. După acest incident, bărbatul spune că nu mai închiriază niciodată pensiunea.

„În noaptea de 1 spre 2 ianuarie s-a întâmplat totul, nu de Revelion. O altă familie cazată ne-a rugat să le cerem tinerilor să facă un pic de liniște. La rândul meu i-am rugat să stea în living. Tinerii nu au publicat toată filmare. Nu le-am întrerupt curentul. Am tot lăsat de la mine, dar deranjau pe toată lumea, inclusiv vecinii. Au mutat frigiderele, paturile… Este ultima dată când mai închiriez. Nu mai îmi trebuie așa ceva”, a declarat proprietarul pensiunii, potrivit Observatorulph.ro.

După acest incident, administratorul pensiunii a fost amendat

„Din verificări a reieșit faptul că între bărbat și administratorul pensiunii ar fi izbucnit un conflict verbal pe motivul unor neînțelegeri legate de intensitatea sonorului muzicii pe care turiștii o ascultau, acesta din urmă adresându-le injurii. Totodată menționăm faptul că în cauză nu au fost sesizate fapte de natură penală, până la momentul de față nefiind înregistrate plângeri.

Având în vedere aspectele constatate, față de administrator a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 pentru adresare de injurii și expresii jignitoare, cât și pentru neîntocmirea fișelor de anunțare a sosirii și plecării persoanelor cazate conform Hotărârii de Guvern nr.237/2001”, precizează IPJ Prahova.

Citeşte şi Locuitorii din Motru au petrecut ultimele trei zile, inclusiv Revelionul, fără apă caldă şi căldură