Camera Deputaţilor cumpără asigurări auto, iar Senatul servicii de telefonie mobilă

Camera Deputaților achiziționează servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto în valoare de aproximativ 227.000 de lei, iar Senatul servicii de telefonie mobilă care costă în jur de 266.000 de lei.

11 mart. 2017, 13:05
Camera Deputaţilor cumpără asigurări auto, iar Senatul servicii de telefonie mobilă

Potrivit unui anunț publicat în luna februarie pe site-ul e-licitatie.ro, Camera Deputaților achiziționează servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terțelor persoane prin accidente de vehicule și tramvaie, pentru 176 autovehicule și două remorci din dotarea instituției, informează AGERPRES. Valoarea estimată a contractului este de 226.950 lei, iar criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Citeşte şi Un nou operator de telefonie mobilă şi un nou post de televiziune vor intra pe piaţa din România

Senatul face și el achiziții și este interesat să cumpere servicii de telefonie mobilă, voce și date. Potrivit unui anunț publicat la începutul lunii trecute, Senatul este interesat să încheie un contract pentru servicii de telefonie mobilă și de transmisie de date cu o valoare estimată la 265.756 lei, pentru doi ani și 9 luni. Acordul cadru urmează să se încheie cu un singur ofertant, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț.