CAMERA FURIEI, locul unde poţi să dai cu nervii tăi de pereţi VIDEO

O tânără din Dallas a deschis o afacere mai puţin obişnuită. Ea a amenajat o cameră cu obiecte casante, pe care clienţii le pot sparge ca să se calmeze. Încăperea a fost denumită "camera furiei" şi are deja un mare succes. Cinci minute în această cameră costă 25 de dolari.

RomaniaTV.net
23 apr. 2012, 07:46
CAMERA FURIEI, locul unde poţi să dai cu nervii tăi de pereţi VIDEO

Clienţii primesc echipament de protecţie şi o bâtă de baseball cu care sparg tot ce găsesc înăuntru. Cinci minute în camera furiei costă 25 de dolari.

Există însă şi riscuri. Resturile obiectelor sparte zboară prin încăpere şi ar putea răni pe cineva. În plus, clienţii distrug uneori aparate electronice care emană substanţe dăunătoare. Din aceste motive, toţi cei care intră în camera furiei, semnează mai întâi un document prin care îşi asumă riscurile.

Patroana afacerii este o tânără din Dallas, care a crescut într-un cartier rău famat, unde se petreceau zilnic incidente violente. „Mi s-a părut că e nevoie de o astfel de cameră aşa că am creat-o „, a declarat patroana Donna Alexader  pentru CBS News. Femeia spune că afacerea e foarte populară şi se gândeşte să o extindă.