Campania de colectare a deşeurilor electrocasnice continuă duminică în Sectorul 1

Campania de colectare a deşeurilor electrocasnice continuă în sectorul 1, astfel că bucureştenii pot depozita duminică în faţa imobilului în care locuiesc echipamente electrice, electronice şi electrocasnice vechi ce le ocupă inutil spaţiul în locuinţe, iar acestea vor fi ridicate gratuit.

RomaniaTV.net
10 oct. 2013, 14:48
Campania de colectare a deşeurilor electrocasnice continuă duminică în Sectorul 1

Primăria Sectorului 1 a anunţat joi printr-un comunicat că, împreună cu firma Romprest – prestatorul serviciului de salubritate din această zonă administrativă – şi în colaborare cu Asociaţia „Environ”, continuă campania de colectare a echipamentelor electrice, electronice şi electrocasnice.

Televizoarele, radiourile, frigiderele, maşinile de spălat şi alte obiecte colectate vor fi preluate în vederea tratării ecologice, valorificării şi reciclării în conformitate cu legislaţia europeană de mediu.

Primăria Sectorului 1 le solicită locuitorilor să nu arunce alături de echipamentele electrocasnice vechi resturi menajere sau materiale de construcţii.

Programul de colectare gratuită a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice a fost lansată încă din martie 2008, campania „Scoate-l în stradă” având loc în a doua duminică din fiecare lună.