Campania „Prietenii lui Moș Crăciun” a adus un strop de fericire în sufletele copiilor

Campania „Prietenii lui Moș Crăciun”, organizată anual de cotidianul BZI, a ajuns și la copiii din comuna Gropnița, Iași.

21 dec. 2022, 11:31
Campania „Prietenii lui Moș Crăciun” a adus un strop de fericire în sufletele copiilor
„Prietenii lui Moș Crăciun” aduc bucurie în sufletele copiilor, FOTO: BZI

Anual, în preajma sărbătorilor de iarnă, campania BZI „Prietenii lui Moș Crăciun”, în parteneriat cu Asociația Culturală Europeană, oferă cadouro copiilor nerăbdători să îl întâlnească pe Moșul.

Campania a ajuns la cea de-a 18-a ediție, iar luni a trecut și pragul celor din comuna Gropnița, județul Iași. În jur de 500 de copii au primit cadouri și i-au spus câte o poezie plină de emoție Moșului.

Moș Crăciun și prietenii săi au împărțit haine, jucării și dulciuri copiilor  de la grădinițele și școlile din localități precum Gropnița, Mălăiești, Sângeni și Săveni.

Citește și: Copiii sărmani care nu știu gustul ciocolatei îl aşteaptă pe Moş Crăciun după ce Moş Nicolae i-a găsit cu ghetuţele goale: „Șefu’, eu le-aș da, da’ de unde?”

„Cât de fericiți sunt! Nu i-am văzut mai fericiți decât astăzi! I-au șoptit lui Moș Crăciun că au fost cuminți și că le-a făcut cea mai mare bucurie”, a spus mama unui copil din clasa I.

Luni a avut loc ultima campanie umanitară de acest fel din 2022, iar copiii au fost atât de bucuroși încât nu au vrut să îl mai lase pe Moș Crăciun să plece.

„Moșule, nu te-aș mai lăsa să pleci, dar știu că mai sunt și alții care te așteaptă cu nerăbdare! Mi-ai adus cele mai frumoase cadouri, nici n-aș fi visat vreodată la astfel de cadouri! Ești cel mai bun, promit să fiu cuminte tot anul și să învăț mai mult”, a spus unul dintre copilași.

„ Doamne! Am primit fix ce mi-am dorit! Moș Crăciun mi-a citit gândurile, pentru că mamei încă nu i-am spus, fiindcă știu că e foarte greu! Oare cum să-i mulțumesc”, a exclamat altul.

„Era să uit poezia de fericire! Dar, când m-a strâns de mână moșul, mi-am amintit! Mulțumesc pentru tot, vei rămâne în mintea mea”, a mai zis unul dintre copii.

Campania „Prietenii lui Moș Crăciun” s-a încheiat pe 19 decembrie.

Citește și: Tariful imens cerut de Moș Crăciun anul acesta! Crăciunițele câștigă 50 de euro pe oră