Campania publicitară cu Ghiţă Ciobanul, favorită la câştigarea premiului Media de la Cannes

Ghiţă Ciobanul este vedetă în toată Europa. Campania realizată de agenţia McCann Erickson România a obţinut marele premiu la Effie, festivalul de eficienţă în publicitate din ţara noastră, şi este favorită la câştigarea premiului Media de la Cannes, Lions Festival. De altfel agenţia de publicitate a primit deja un bronz şi nu mai puţin de 14 nominalizări, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
17 iun. 2014, 17:47
Campania publicitară cu Ghiţă Ciobanul, favorită la câştigarea premiului Media de la Cannes

Campania publicitară care îl are ca erou pe ciobanul Ghiţă a câştigat Trofeul Grand Effie. De altfel, agenţia McCann a câştigat marele premiu al festivalului de eficienţă în publicitate din ţara noastră pentru al doilea an consecutiv.

„La Cannes am ajuns la al 18-lea Leu, performanţă de neegalat în partea asta a Europei. Avem 14 nominalizări, record. Azi mai luăm premiu la categoria media, cu o campanie iubită în România, Ghiţă Ciobanul„, a declarat Bogdan Enoiu, manager McCann.

Citeşte şi Ghiţă Ciobanul, declaraţie de antreprenor: „Important este să-ţi valorifici imaginea”

„Sunt mulţumit pentru tot ceea ce s-a făcut, nu numai de mine. A fost o campanie reuşită după care au fost şi rezultate. Mă simt mândru că sunt cioban. Dacă merg pe stradă sunt vedetă pentru că toată lumea se uită după mine”, a declarat Ghiţă Ciobanul.

Compania McCann a făcut furori şi la Cannes. A câştigat Leul de bronz la categoria Direct, cu campania ,,Bucharest not Budapest”. Managerul agenţiei de publicitate spune că România a devenit unul dintre cei mai puternici poli de cretivitate, o concurenţă serioasă pentru America Latină şi Australia.

Citeşte şi Ghiţă Ciobanul, acuzat că i-a dat ţeapă oierului care îi îngrijeşte turma