Campanie cu teste de sarcină pentru pensionare. O candidată PMP vrea să încurajeze creşterea natalităţii

Campanie electorală cu teste de sarcină. Se întâmplă în Argeş, acolo unde o candidată din partea PMP la parlamentare le ia oamenilor tensiunea, glicemia, dar le oferă şi testele care să le arate femeilor dacă sunt sau nu gravide. Culmea, staff-ul împarte cele 5.000 de teste de sarcină la întâmplare, iar mulţi dintre cei care le-au primit sunt pensionari.

07 nov. 2016, 07:53
Campanie cu teste de sarcină pentru pensionare. O candidată PMP vrea să încurajeze creşterea natalităţii

Peste 5.000 de teste de sarcină au început deja să fie împărțite femeilor din județul Argeș în cadrul unei campanii de promovare a programului politic al candidatului PMP pentru Camera Deputaților, Alina Frătică.

Potrivit ziarulprofit.ro, pe lângă testele de sarcină care vor fi distribuite femeilor, cadrele medicale care participă la această campanie organizată de femeile din Mişcarea Populară, le vor verifica oamenilor care vor să beneficieze de această campanie gratuită glicemia şi tensiunea arterială. În felul acesta, argeșenii beneficiază de o minimă testare a unor parametri ale căror disfuncționalități reprezintă principalele cauze de deces la nivel național.

Prezenţa testelor de sarcină în această campanie este legată de principala temă a programului politic al candidatului PMP la Camera Deputaților, Alina Frătică și anume creșterea natalității.