Campanie electorală în bisericile din Sectorul 6. Vezi ce primesc enoriaşii lui Poteraş

Promisiuni electorale printre acatiste. Se întâmplă în bisericile din sectorul 6, unde campania pare să fi început deja. Teancuri de reviste cu realizările şi promisiunile primarului Cristian Poteraş se distribuie gratuit, printre lumânări şi plicuri cu tămâie. Enoriaşii sunt scârbiţi de implicarea bisericii în viaţa politică, în vreme ce parohul bisericii Sfântul Andrei încearcă o explicaţie: "Primarul e prietenul meu!".

RomaniaTV.net
26 feb. 2012, 13:06
Campanie electorală în bisericile din Sectorul 6. Vezi ce primesc enoriaşii lui Poteraş

Reporterii România TV au filmat cu camera ascunsă în mai multe biserici din Sectorul 6 al Capitalei, coordonat de primarul PDL Cristian Poteraş.

Angajaţii bisericii „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din cartierul Drumul Taberei spun că toate revistele primarului Cristian Poteraş s-au împărţit rapid pentru că de treaba asta s-a ocupat însuşi parohul.

Biserica Sfânta Vineri de pe strada Braşov. Biserica e plină de reviste, dar nimeni nu ştie cum au ajuns teancurile de reviste pe masa cu lumânări şi acatiste.

Biserica Sfântul Andrei din zona Valea Ialomiţei. Angajată de la lumânări ne îndeamnă să luăm şi noi o revistă deşi spune că e plină de porcării. Parohul bisericii recunoaşte: nu e normal ce se întâmplă în biserică, dar nu-l poate refuza pe prietenul lui, primarul.

Revista distribuită în biserici este tipărită din bani publici. Primarul sectorului 6 nu a putut fi contactat pentru a oferi explicaţii.