Campionul David Popovici a dezvăluit care a fost visul său cu ocazia Crăciunului. „Întodeauna mi s-a îndeplinit dorința”. Cum arăta marele înotător la doar 8 ani

Campionul la natație David Popovici a postat pe rețelele de socializare un mesaj despre cea mai arzătoare dorință a sa cu ocazia sărbătorii Crăciunului.

24 dec. 2021, 16:43

Campionul David Popovici a avut un an extrem de intens care a debutat cu stabilirea unui nou record mondial și național la juniori și a continuat cu rezultate remarcabile la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde a fost în centrul atenției presei sportive de pretutindeni.

Pe culmile gloriei la 17 ani! David Popovici a câștigat titlul „Cel mai bun tânăr sportiv din Europa” VIDEO

Chiar dacă în ultima perioadă oboseala și presiunea acumulate și-au spus cuvântul, iar David Popovici a avut parte de câteva rateuri la competițiile sportive, talentul său este de necontestat.

David Popovici a cucerit mai multe medalii importante în acest an: Campionatul European de juniori (3 medalii de aur, una de argint şi două recorduri mondiale), Jocurile Olimpice de la Tokio (locul 4 la 200 m liber) şi Campionatul European de la Kazan (bazin de 25 de metri), unde a câștigat medalia de aur la 200 m liber.

Campionul de 17 ani a postat pe Facebook un mesaj emoționant în care a  dezvăluit că dintotdeauna, cel mai frumos cadou de Crăciun, a fost să aibă familia și prietenii aproape. David a mai adăugat că întotdeauna i s-a îndeplinit această dorință și a prezentat fanilor o poză din decembrie 2012, pe când avea doar 8 ani și se afla în brațele lui Moș Crăciun.

David Popovici, nominalizat la titlul de cel mai bun tânăr sportiv european în 2021

„Dintotdeauna mi-am dorit ca de Crăciun să fiu alături de ai mei și întotdeauna mi s-a indeplinit dorința!
Vouă, tuturor, vă doresc sărbători fericite și să aveți aproape familia și prietenii!”, a scris David Popovici pe pagina de Facebook.