Canalele deţinute de PRO TV S.A. dispar din grila DOLCE (Romtelecom), din 3 ianuarie

Publicat: Joi, 27 Decembrie 2012 14:24 // Actualizat: Vineri, 28 Decembrie 2012 14:10 // Sursa: RTV.net

Romtelecom anunţă că nu a ajuns la o înţelegere financiară cu trustul Pro şi este deci posibilă scoatarea a 11 posturi din grilă. La rândul său, conducerea PRO TV S.A. anunţă faptul că posturile deţinute nu vor mai fi receptionate de abonatii ROMTELECOM (Dolce DTH), din 3 ianuarie, deoarece "ROMTELECOM nu si-a aratat disponibilitatea de a plăti pentru canalele PRO TV un preţ care să exprime valoarea corespunzătoare".

Romtelecom și ProTV S.A. negociază de mai multe luni cu privire la continuarea difuzării celor 11 canale TV ale grupului, pe platformele de televiziune ale Romtelecom, se arată într-un comunicat al Romtelecom.

"Având în vedere că, până la acest moment, nu s-a ajuns la nicio concluzie, există o probabilitate ridicată ca, începând cu 3 ianuarie 2013, Romtelecom să fie nevoită să înceteze difuzarea celor 11 canale ale ProTV, inclusiv MTV România și VH1", se arată în comunicatul emis de Romtelecom.

Romtelecom spune că "a negociat cu bună credință cu partenerul său, Pro TV S.A, făcând toate eforturile pentru a proteja interesele financiare ale clienților săi pentru a avea un abonament la un preț rezonabil". 

"Pe parcursul negocierilor, ProTV S.A. a solicitat Romtelecom o creștere semnificativa a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, în mod automat, costuri mai mari pentru clienții Romtelecom.

Ținând cont de faptul că fiecare leu contează pentru clienții săi, Romtelecom dorește să îi asigure pe aceștia de toată deschiderea și bună voința de a face toate eforturile  pentru a ajunge la o înțelegere cu Pro TV S.A, cu privire la un preț stabil și rezonabil pentru transmiterea celor 11 canale ale grupului, exprimându-și, în același timp, speranța că și Pro TV S.A ține cont de interesul telespectatorilor români.

Romtelecom își exprimă regretul pentru orice potențiale inconveniențe ale clienților săi, din motive independente de companie. În același timp, Romtelecom dorește să își informeze clienții că, pentru a compensa posibila retragere a celor 11 canale, compania le va oferi acestora alte canale TV de cea mai bună calitate, începând cu data de 3 ianuarie 2013", se mai arată în comunicat.

PRO TV SA: ROMTELECOM nu si-a aratat disponibilitatea de a plati pentru canalele PRO TV un pret care sa exprime valoarea corespunzatoare

"Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in primul rand pe atractivitatea PRO TV si a altor canale romanesti, care determina intr-o proportie covarsitoare decizia de abonare. PRO TV face in fiecare an investitii masive in continut pentru a satisface asteptarile telespectatorilor. Este corect ca valoarea acestui continut, pentru care distribuitori precum ROMTELECOM obtin venituri din abonamente, sa se reflecte in pretul pe care furnizorii acestor servicii il vor plati de acum inainte PRO TV",a declarat Anca Budinschi, Director General PRO TV SA.

PRO TV S.A. operează licențele televiziunilor Pro TV, Pro TV International, Acasa TV, Acasa Gold, Pro Cinema, sport.ro, MTV România, VH1, Pro TV HD, Acasa TV HD, sport.ro HD.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
grupul PRO posturi detinute de PRO TV Pro TV Romtelecom
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 ian 15:18
Răspunde | Votează email 0 email
tordoi alexandu
sunt fff dezamagit de relatia furnizor servicii si beneficiar .Romtelecomul e la pamant in privinta serviciiloo tv.intern .iar cand vrei sa iei legatura cu ei ,te inebuneste robotul, personalul e sub or5ice critica,parcă noi am fi plătiti de ei nu ei de noi..
27 dec 21:19
Răspunde | Votează email 1 email
rita olaru
romtelecom a mai pierdut posturi/starurile si au pus in grila posturi ieftine nedorite/indiene. grila dolce ar trebui sa se respecte si sa isi respecte clientii, scotand posturile greu de digerat/manele, telenovele, prefer protv contra atator posturi ieftine, voi renunta la serv.romtelecom, la semnare contract au ofertat o grila, treb.sa isi respecte obligatiile
27 dec 19:07
Răspunde | Votează email 0 email
crono
Pro TV oricum esti de kakao asa ca noi cei de pe DOLCE nu te vom plange. Am fi bucurosi de programe noi in grila.
27 dec 18:18
Răspunde | Votează email 0 email
delia
Bai . astia chiar sunt culmea ! Nu le mai ajung banii si nu stiu cum sa ii mai faca ! Nu se gandesc si la oameii din spatele televizorului ! Rusineeeee !
27 dec 16:18
Răspunde | Votează email -1 email
Atat "pro" cat si romtelecom si-au dat mina sa mareasca costul abonamentelor si....
Voi de la pro,va dati "asi"=sunteti pusi pe castiguri pe seama noastra..Sa-l dezgropam pe ceausescu sa nr reinstalezeantenelepe case
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H