Cancan.ro: Soţul Andreei Esca, Alexandre Eram, s-ar afla la ATI. Precizări de la Spitalul Monza

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca ar fui contractat, de asemenea, noul coronavirus,  şi s-ar afla la Terapie Intensivă

RomaniaTV.net
13 iul. 2020, 20:18
Cancan.ro: Soţul Andreei Esca, Alexandre Eram, s-ar afla la ATI. Precizări de la Spitalul Monza

UPDATE. „Ca urmare a mai multor articole apărute în presă, potrivit cărora o persoană publică este internată în stare gravă în secția de terapie intensivă a Spitalului Monza din cauza complicațiilor suferite în urma infectării cu virusul SARS-COV-2 și pentru o corectă informare, Grupul Monza face următoarele precizări:

Grupul Monza deține în București trei spitale. Singurul spital în care au fost internați pacienți diagnosticați cu COVID-19 a fost Monza Metropolitan Hospital.

Spunem a fost, pentru că, de luni, 6 iulie, Monza Metropolitan Hospital și-a închis activitatea pentru tratamentul pacienților cu Covid-19. Se va relua activitatea normală, pentru pacienții non Covid, luni, 20 iulie.

De la începutul pandemiei, Monza Metropolitan Hospital a fost pus la dispoziția autorităților și a tratat peste 200 de pacienți infectați cu COVID -19 din toată țara.

Toți pacienții au beneficiat de tratamente adecvate și au fost foarte mulțumiți. În toată această perioadă s-a înregistrat un singur deces la un pacient cu multiple comorbidități.

De asemenea, de la începutul pandemiei celelalte două spitale ale Grupului Monza, respectiv Spitalul Monza și Centrul Medical Monza, și-au desfășurat activitatea medicală conform reglementărilor în vigoare și au tratat pacienți cu patologii non-Covid. Adresabilitatea spitalului este crescută și ne preocupăm să avem cât mai mulți pacienți mulțumiți.

Citește și: Raed Arafat reacționează după ce a fost amenințat cu moartea: Pe mine nu mă afectează deloc. M-am obișnuit

Asigurăm toți pacienții Grupului Monza de întreaga noastră preocupare și responsabilitate privind sănătatea lor și de cele mai bune servicii medicale.”, se precizează în comunicatul spitalului Monza.

Surse medicale au dezvăluit, în exclusivitate pentru Cancan.ro, că soțul Andreei Esca a contractatnoul coronavirus, și a ajuns la Spitalul Monza din Capitală, la secția de Terapie Intensivă. 

Alexandre Eram, în vârstă de 50 ani, se află la Monza unde a fost intubat,  starea omului de afaceri nefiind una bună. Pres a scris că şi vedeta Pro TV ar fi contractat coronavirusul, dar nicio sursă oficială nu a confirmat acest lucru. 

Vineri postul de televiziune a transmis o notificare presei prin care interzicea publicarea de informatii despre angajatii televiziunii care ar avea COVID-19 sau sunt suspecți de această boală.

Andreea Esca, primele declaraţii despre coronavirus: „Este foarte complicat, e chiar greu”

„Anul aceste e foarte complicat, adică încercăm să fim cum eram, dar nu putem să fim chiar cum eram și e chiar greu, pentru că oamenii sunt niște animale sociale, noi suntem niște ființe extrem de sociabile și e foarte complicat să fii tot timpul atent, să nu te apropii foarte tare de câte cineva care în mod normal vii, te îmbrățișezi, te pupi, că așa eram obișnuiți, pune masca, scoate masca, cât de departe, cât de aproape, adică e foarte-foarte complicat. Chiar cred că pentru toată lumea este foarte greu”, spunea vedeta Pro TV.

Poliţia Constanţa face anchetă la petrecerea vedetelor

Poliția din Constanța anunță că s-a sesizat din oficiu după ce în spațiul public au apărut imagini de la un eveniment la care au luat parte mai multe vedete, care ulterior au fost infectate cu coronavirus. Evenimentul a avut loc la mare, acum două săptămâni. Se zvonește că mai mulți angajați ai trustului PRO TV au contactat coronavirusul după participarea la lansarea unui resort de lux din stațiunea Olimp.

Anchetatorii fac verificări privind respectarea măsurilor de distanțare socială cu ocazia inaugurării unui resort de lux din stațiunea Olimp, la care au participat mai mulți influenceri și vedete, fără respectarea distanțării sociale. IPJ Constanța anunță că evenimentul a avut loc în aer liber acum două săptămâni, în perioada 26-27 iunie.

Înainte de eveniment, polițiști din stațiunea Olimp le-au cerut organizatorilor să respecte măsurile de igienă și distanțarea socială. Totodată, în urma verificărilor, forțele de ordine au constatat că personalul purta măști și mănuși de protecție, iar pe coridor exista și un aparat de termoscanare, ce urma să fie folosit.

Din imaginile postate pe internet de stilista Adina Buzatu, care a fost invitată la eveniment, se observă că distanțarea fizică nu a fost respectată, iar măsurile sanitare au fost ignorate inclusiv de cei care serveau mâncarea și băutura, care nu au păstrat măștile și mănușile pe toată durata evenimentului.

La lansarea resortului din stațiunea Olimp au participat și echipe de filmare ale trustului PRO TV care au înregistrat interviuri, ce au fost difuzate în emisiunea lui Cătălin Măruță. La petrecere au participat și Andreea Esca, alături de fiica ei Alexia Eram, dar și stilista Adina Buzatu, Mihaela Borcea, Delia (care a susținut un concert), precum și mai multe influenceriţe, printre care Sânziana Negru, Ioana Grama, Sânziana Iacob.