Când a făcut Dorian Popa primul milion de euro. Magnatul din Domnești a câștigat 300.000 de euro din concerte numai vara aceasta: „Am sponsori à la longue”

Dorian Popa se bucură de un succes răsunător. Influencerul nu s-a ferit să spună câți bani câștigă și a dezvăluit când a reușit să ajungă la pragul de un milion de euro.

13 sept. 2023, 11:50
Când a făcut Dorian Popa primul milion de euro. Magnatul din Domnești a câștigat 300.000 de euro din concerte numai vara aceasta: „Am sponsori à la longue”
Dorian Popa a dezvăluit când a făcut primul milion de euro

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi. De-a lungul timpului, s-a remarcat prin opulența cu care își trăiește viața, fără să rateze vreo ocazie de a-și sponsoriza plăcerile sau pasiunea sa pentru mașini de lux.

Influencerul și-a construit propriul cartier de locuințe în localitatea Domnești, care i-a adus sume de bani importante, dar și din cariera sa muzicală câștigă sume frumoase. Sincer din fire, nu s-a ferit să le spună fanilor săi când a câștigat primul milion de euro.

„Cred că sunt vreo cinci ani de zile. Teoretic, primul milion de euro, când mi-am terminat casa, dar cu tot cu casa, adică nu vorbim de bani cash, vorbim de networth (valoarea netă). Cu tot cu casă, acum 4-5 ani de zile, când mi-am terminat casa. În casă am băgat vreo 500.000 de euro și pe lângă cu ce mai aveam – assets (active), mașini și bănuții mei acumulam un milion de euro”, a spus Dorian Popa într-un videoclip postat pe Tik Tok.

Citește și: Țeapa luată de Dorian Popa la o spălătorie auto din Frankfurt. Câte sute de euro i-au cerut nemții

Vedeta a câștigat sute de mii de euro doar din concerte, dar primele sume importante le-a câștigat din televiziune, pe vremea când juca în „Pariu cu viața”, serialul care l-a făcut cunoscut.

Pe lângă muzică și imobiliare, artistul semnează constant contracte cu sponsori care plătesc destul de bine. Acesta a fost imaginea Maxbet, dar și a Shaormeriei Băneasa, unde a luat naștere celebra „Shaorma Hâtz”.

Citește și: Culmea bogăției! Dorian Popa a lăsat Lamborghini-ul Huracan Spyder de 300.000 de euro la service și s-a întors acasă cu Mercedesul

„Inițial, din televiziune, serialul ‘Pariu cu viața’ și foarte multă muzică. Muzica produce foarte mulți bani. Vara asta cred că din concerte am făcut vreo 300.000 de euro. Da, muzica produce foarte mulți bani, dar știi care e faza? Problema e că nu te poți baza pe muzică, nu e constantă. De aia am ales varianta cu construcțiile și hai să spui că poate și TouTube-ul ar fi un pic mai statornic și mai concret decât muzica, dar nici YouTube-ul nu e. Eu am sponsori à la longue”, a continuat influencerul.

@cod.aboutyou20 ‼️ CS-SWMSYN ‼️ COD REDUCERE ABOUT YOU 20% #fyp #fypシ #dorian #dorianpopa #fy #viral #5pasidebine #misiuneatiktok #pridetogether #codreducere #about #you #aboutyou #foryoupage #foryourpage #producertag #codreducereaboutyou ♬ original sound – ‼️ CS-SWMSYN ‼️COD ABOUT YOU