Cristi Borcea, tentativă de suicid în închisoare: „Am vrut să iau toate medicamentele”

Cristi Borcea a avut o tentativă de suicid în închisoare. Fostul acţionar dinamovist a povestit că a trecut prin momente grele după ce a fost arestat, iar încă din prima zi când a ajuns la puşcărie, a vrut să îşi ia viaţa. Cel care l-a împiedicat a fost Giovanni Becali.

20 ian. 2021, 08:49
Cristi Borcea, tentativă de suicid în închisoare: „Am vrut să iau toate medicamentele”
Cristi Borcea a vrut să se sinucidă în închisoare.

Cristi Borcea, tentativă de suicid în închisoare. „Am ajuns la inchisoare pentru ca am fost din lot. Cu noi a vrut sa se dea un exemplu.

Eu am fost un detinut ca oricare altul, dar datorita notorietatii am avut si avantaje, si dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni si cu Victor. Nu am avut camera de hotel, banda de fitness… In prima seara cand m-am dus la Poarta Alba, am vrut sa iau toate medicamentele. Aveam pastile la mine pentru ca am probleme cu somnul. 

Citeşte şi: Alina Vidican, bătută de Cristi Borcea. A recunoscut tot: „Da, am lovit-o”

Cristi Borcea, tentativă de suicid în închisoare

Dar m-a luat Giovanni si m-a scuturat… M-am dus in baie, nu era apa calda, era un butoi in care trebuia sa te speli, din care aruncai in toalete, iar sub chiuveta era plin de sobolani. Asta a fost primul contact cu puscaria… Toata lumea spunea ca e raiul pe pamant la Poarta Alba. De ce?

„, a spus Cristi Borcea la Kanal D.

De ce a făcut Cristi Borcea închisoare?

Borcea a discutat despre „adevăratul motiv” pentru care a fost condamnat la închisoare. Acesta spune că totul ar fi fost o lovitură de imagine dată de România în fotbal.

Citeşte şi: Cristi Borcea aruncă bomba despre Dinamo. „E în moarte clinică. Dacă mai eram eu, câștigam campionatul!”

Am făcut închisoare pentru că am făcut parte din lot. Toţi jucătorii care s-au transferat au fost supuşi unui raport al UEFA unde a fost profit de 2.500%. Nu au fost condamnări în fotbal, noi am vrut să dăm un exemplu. Monica Macovei s-a dus în faţa Europei şi a spus asta. Toate transferulile s-a făcut cu acordul consiliului de administraţie. Eu la un transfer strângeam toate semnăturile.

Toţi jucătorii au fost vânduţi de 3-4 ori. Dau exemplu: Mitea l-a adus Giovanni, era junior, i-am dat 2.000 de euro. Din vară, trebuia să îi dau 30.000 de euro. L-a luat, la dus la Ajax, i-au dat comision de factură de 710 mii. L-am luat pe Mitea pe 250.000 de euro pe an, după o jumătate de an i-am dat eu 300.000 de euro să plece liber. Din tot lotul doar noi am fost trimişi.

Eu nu am fost regele închisorii, am fost ca orice alt deţinut, dar datorită notorietăţii am avut avantaje, dar şi dezavanaje. Nu am avut niciodată cameră de hotel, bandă, bicicletă. Nu a fost nimic din ceea ce s-a zis din presă. Eu am avut probleme cu somnul”, a spus fostul finanţator al Dinamo.