Cât de bogat este Cristi Borcea şi ce spune despre legalizarea poligamiei

Cât de bogat este Cristi Borcea. Omul de afaceri a fost invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Borcea a fost întrebat cât de bogat este în prezent. În urma evaluării făcute în anul 2010, averea omului de afaceri era de cel puțin 70 de milioane de euro.

20 ian. 2021, 09:16
Cât de bogat este Cristi Borcea şi ce spune despre legalizarea poligamiei
Cristi Borcea a fost invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai

Cât de bogat este Cristi Borcea. Se pare că, pentru omul de afaceri este mult mai important să fie alături de familie, decât orice bogăție. Mariajul cu fostul model, Valentina Pelinel, este ceea ce a căutat milionarul de-a lungul timpului în toate femeile cu care a fost. Însă, acesta nu uită să se îngrijească și de ceilalți șase copii din mariajele cu Mihaela Borcea și Alina Vidican.

Citeşte şi: Alina Vidican, bătută de Cristi Borcea. A recunoscut tot: „Da, am lovit-o”

Cât de bogat este Cristi Borcea

Sunt cel mai bogat, am o soție deosebită care mă înțelege și nouă copiii, asta este cea mai mare bogăție. Deocamdată am condiții să pot să țin copiii și să le creez cele mai bune condiții.

De bogăție dacă te referi la partea finaniciară, am investiții unele profitabile, altele neprofitabile, ca orice om de afaceri care are o paletă mai largă de afaceri. Dar, deocamdată stau bine și cel mai important că pot să le asigur copiilor un viitor”, a declarat Cristi Borcea la Kanal D.

Ce spune Cristi Borcea despre legalizare poligamiei

Întrebat de ce nu au funcționat căsniciile lui până acum, Cristi Borcea a recunoscut că a fost vina lui, dar a ținut să sublinieze faptul că atât Mihaela, cât și Alina, au știut ce au avut la ușă.

Înainte de a se căsători cu Valentina Pelinel, în 2018, Cristi Borcea a mai fost însurat de două ori, cu Alina Vidican (2011-2016) și cu Mihaela Borcea (1988-2011).

Citeşte şi: Cristi Borcea, dezvăluire-bombă despre intoxicarea cu mercur: Iau tratament şi acum. Sunt sigur că una pe care am făcut-o să sufere mi-a făcut asta!

De fiecare dată când m-am căsătorit am zis că acolo voi rămâne toată viața. Tentațiile au fost mari. Eu am vrut și cu Mihaela și cu Alina să rămân tot timpul. Uite că am rămas cu Valentina. Toate drumurile au dus la Valentina. Eu n-am avut probleme în căsnicie. Toate căsniciile s-au terminat din cauza mea. Dar ele au știut de la început că nu m-au luat de la bibliotecă”, a spus Cristi Borcea.

Întrebat dacă ar legaliza poligamia în România, Cristi Borcea a răspuns fără să stea pe gânduri: „Dacă ar fi după mintea de acum și după perioada de atunci, liniștea pe care mi-am găsit-o alături de Valentina, aș spune nu. Dacă mă întrebai acum vreo 10 ți-aș fi spus că aș legaliza-o fără niciun fel de probleme”.