Când începe „America Express”. Ei sunt concurenţii noului sezon

Când începe "America Express". Nouă perechi de vedete au acceptat provocarea de a merge pe Drumul Aurului. Cu toate că fanii au așteptat cu sufletul la gură și au fost convinși că emisiunea va începe din toamnă, se pare că premiera va fi amânată.

27 iun. 2022, 23:29
Când începe „America Express”. Ei sunt concurenţii noului sezon
Când începe "America Express"

Când începe „America Express„. Ca în fiecare sezon, celebritățile sunt nevoite să supraviețuiască doar cu un euro pe zi, căutându-și cazare și mâncare.  Concurenții se vor întrece pe o rută de peste 7000 de kilometri. Vor urma traseul: Mexic, Guatemala și Columbia. Cei 18 participanți se vor lupta să supraviețuiască și să câștige marele premiu de 30.000 de euro pus la bătaie de Antena 1.

Citeşte şi: Primele imagini cu Andreea Bălan şi Andreea Antonescu la America Express. Cum au fost fotografiate

Când începe „America Express”

Cu toate că fanii „America Express” se așteptau ca show-ul să debuteze în anul 2022, se pare emisiunea va debuta în luna ianuarie a anului viitor, potrivit contului de Instagram, „Viperele vesele”. Pagina de Instagram a știrilor mondene se bucură de un succes răsunător în mediul online.

Contul și-a câștigat deja notorietatea și popularitatea datorită informațiilor corecte și prompte pe care le-a oferit de-a lungul timpului, din culisele celor mai cunoscute emisiuni.

Iată care sunt cele nouă vedete care vor lua parte la reality show:

  • Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru
  • Cătălin Bordea și Nelu Cortea
  • Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla
  • Andreea Antonescu și Andreea Bălan
  • Jean Gavril și Dinu
  • Bruja și Pufeh
  • Larisa Iordache și Diana Bulimar
  • Bie Adam și Mihaela Adam
  • Puya și Melinda

Cătălin Scărlătescu şi iubita lui fac echipă la America Express

Printre vedetele acestui sezon se numără şi celebrul bucătar, care va fi însoţit de iubita lui, Doina Teodoru. Este prima dată când che-ul va apărea la TV alături de vreo iubită.

Cei doi se consideră pregătiți și neînfricați, spunând că și ceilalți concurenți vor fi supuși acelorași provocări, așadar nu au de ce să se teamă și știu că vor trece cu brio peste această încercare. Celebrul jurat de la Chefi la cuțite a povestit că el și iubita lui și-au pus bagajele, fiecare pentru el, s-au pregătit temeinic înainte de a pleca de acasă și acum nu vor decât să se bucure la maximum de această experiență.

Eu am făcut de mai multe ori. Iar de câteva ori m-am milogit eu la fete, știi, când eram mai tânăr, prin Costinești. Adică găsim noi variante, nu cred că nu o să ne descurcăm. Încălțările mele sunt mai grele, nu știu, bănuiesc. Am mai multe creme de soare, din astea, că eu… căluții, o să îi vedeți, o să facă toți banii”, a povestit Cătălin Scărlătescu, la Antena Stars.


loading...