Irina Fodor va prezenta America Express. Motivul pentru care nu a fost aleasă Gina Pistol

Irina Fodor va prezenta America Express. După ce Gina Pistol a rămas însărcinată, Irina Fodor a fost cea care a înlocuit-o la „Asia Express”, care acum se va numi „America Express”. Prezentatoarea este foarte încântată de noul proiect și abia așteaptă să înceapă filmările.

18 mai 2022, 16:36
Irina Fodor va prezenta America Express. Motivul pentru care nu a fost aleasă Gina Pistol
Irina Fodor va prezenta America Express

Irina Fodor va prezenta America Express. Chiar dacă Gina Pistol şi-a reluat activitatea, a revenit la cârma emisiunii Chefi la cuţite, însă nu şi la Asia Express. Acest nou sezon se va numi America Express şi va fi prezentat de Irina Fodor.

Irina Fodor va prezenta America Express

Motivul pentru care nu a fost aleasă Gina Pistol este pentru că ar fi trebuit să plece departe de micuța Josephine timp de două trei luni. Și nu oriunde, ci tocmai în America, mai exact Mexic, Guatemala și Columbia. Astfel că vedeta s-a văzut nevoită să refuze oferta, însă asta nu i-a picat deloc bine pentru că încă își dorește să progreseze în carieră.

Mai mult decât atât, cel care a refuzat categoric plecarea vedetei a fost chiar iubitul ei, Smiley. scrie Showblitz.ro. Este totuși posibil ca ea să primească un alt rol în cadrul emisiunii, posibil să prezinte partea online a show-ului.

Citeşte şi: Momente grele pentru Gina Pistol! Prezentatoarea Chefi la Cuțite s-a accidentat chiar în timpul filmărilor: „Am căzut alergând după iluzii’”

Irina Fodor a anunțat că ea va prezenta America Express și că abia așteaptă să plece într-o nouă aventură. Vedeta numără zilele până când va începe filmările, astfel că vrea să fie pregătită din toate punctele de vedere pentru a apărea pe micul ecran. Irina Fodor a făcut chiar și un curs de automachiaj înainte de a pleca, pentru a se asigura că machiajul ei va fi unul impecabil.

Mă pregătesc intens pentru plecarea în America Express, am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj, ca să mă ajute @intzu_makeup cu mici trucuri, căci, la fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi mearga mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme. Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine.??”, a spus prezentatoarea de la „America Express”.