Când începe „Chefi fără limite”, la Antena 1. Sorin Bontea a făcut anunţul: „Vă arăt din timpul filmărilor”

Când începe "Chefi fără limite", la Antena 1. Sorin Bontea, unul dintre cei trei juraţi, a dezvăluit data debutului emisiunii, care a fost filmată vara trecută, în Grecia. Celebrul bucătar nu a mai rezistat și le-a dezvăluit fanilor câteva detalii de la filmări.

03 feb. 2022, 14:07
Când începe „Chefi fără limite”, la Antena 1. Sorin Bontea a făcut anunţul: „Vă arăt din timpul filmărilor”
Când începe "Chefi fără limite", la Antena 1

Când începe „Chefi fără limite”, la Antena 1. Cheful le-a făcut o adevărată surpriză fanilor, împărtăşind cu ei imagini de la filmările emisiunii care urmează să apară pe micul ecra peste aproximativ două săptămâni.

Când începe „Chefi fără limite”, la Antena 1

Pe 20 februarie începe Chefi fără limite! Până atunci, aș putea să vă arăt ce am adunat prin telefon din timpul filmărilor”, a scris Sorin Bontea pe Instagram.

Deși este una dintre destinațiile preferate de români, Sorin Bontea a ajuns în Grecia pentru prima dată, în timpul filmărilor pentru Chefi fără limite.

Citeşte şi: „Chefi fără limite”, fără Gina Pistol. Cine este chef Iosif Ștefănescu, co-prezentatorul show-ului

Vă spun sincer că nu m-a atras această destinație până acum. Dar am descoperit-o pas cu pas, odată cu misiunile, odată cu concurenții. Și m-a surprins într-un mod foarte plăcut.

Din punct de vedere culinar, ca să descoperi o țară trebuie să îi simți gustul autentic. O poți descoperi de la televizor, din documentare, îi poți afla cultura și istoria, însă până nu ajungi acolo, până nu deguști preparatele locale nu ajungi la esența ei.

Cum am ajuns în Grecia am căutat tavernele specifice, iar alături de Florin și Cătălin am degustat tot felul de mâncăruri tradiționale senzaționale!”, a spus el, pentru Antena 1.