Primele imagini de la Chefi fără limite, cel mai nou show culinar cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu 

Cel mai nou show culinar de călătorie din România ”Chefi fără limite” va putea fi vizionat de către publicul român pe Antena 1. În aventură s-au alăturat cei trei specialiști în arta gastronomiei Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu.

18 oct. 2021, 15:26

Chef Cătălin Scărlătescu, Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu sunt în prim-plan în noul show culinar ”Chefi fără limite”. Aceștia și-au format echipele pregătite să gătească și să se întreacă în talente culinare, iar acum putem vedea primele imagini din competiție.

În curând, publicul va putea vedea primul show culinar de călătorie din România. ”Chefi fără limite” este noul show culinar al Antenei 1 în care s-au aventurat cei trei chefi, Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu. Filmările încă nu s-au terminat, dar deja avem primele imagini din emisiune.

Show-ul culinar se filmează locații de poveste din Grecia și se va focusa pe felul în care se gătesc fructele de mare, dar și alte preparate delicioase, relatează SpyNews.

Chefi la cuţite nu se mai filmează. Ce pregătesc Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, pentru fani

Emisiunea se va filma în această toamnă și va fi difuzată anul viitor, potrivit Paginademedia.ro. „Chefi fără limite” are un format diferit faţă de „Chefi la cuţite”.

Ca şi la cealalată emisiune, cei trei chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că poate depăşi orice barieră.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!”, a declarat chef Bontea.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă”, a declarat chef Scărlătescu, scrie a1.ro.

„Intrăm într-o competiție cu șanse egale. Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!”, spune chef Dumitrescu.